iddia ediyorum yeryüzündeki tek D&G KASKI bende

Adana İl Temsilcisi
arkadaşım merhaba.ellerine ve emeğine sağlık.bence muhteşem olmuş.sevgilerimle.

Sevgili dostum kask müthiş olmuş benimde aklımda sözlüm için böyle bi kask yapma düşüncesi dogdu sayende :) Acaip şık olmuş,tam bir yaratıcı zeka örnegi :cat:

sen şu bizim kellenin rahat görünebilmesi için tasarladığın şeffaf kaskı yap ondan sonra başka projelere geç taammı :p

Bu arada bayıldım ya emeğine sağlık bu kdar güzel olur ne diyeyimmm:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Müthiş olmuş. Hayatta aklıma gelmezdi. :cat:

OKD

Fikir çok güzelde, tüm kaskların (ucuz veye pahalı) yüzeyleri parlak, kaygan ve pürüzsüz yapıdadır. Bunun kaskın görevi için bir gereklilik olduğunu düşünüyorum. Yoksa yere sürtünen kask yeri sıyırmayıp dönme momenti oluşturur. Buda boyuna çok güçlü kuvvet bindirir. Ama yine de fikir ve emek güzel.

atii kaskın son halini neden resimlemedin. birazdaha şık olmuştuu da heee bu arada iddaa oynayabilirmiyim senin adına :cherry: iddaa etmişsinyaa ondan :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
helal olsun vala tanrı şey tanrının kırbaçı :mrgreen:

Türk aklı işte,, valla süper olmuş, kesin tuvaletteyken gelmiştir aklına. Türkün aklı tuvalette çalışırmış:)

valla bıldıgım kadarıyla o laz lar ıcın soylenıyo bana hıc oyle olmadı sanırım senın oluyo :queen:

Fikir çok güzelde, tüm kaskların (ucuz veye pahalı) yüzeyleri parlak, kaygan ve pürüzsüz yapıdadır. Bunun kaskın görevi için bir gereklilik olduğunu düşünüyorum. Yoksa yere sürtünen kask yeri sıyırmayıp dönme momenti oluşturur. Buda boyuna çok güçlü kuvvet bindirir. Ama yine de fikir ve emek güzel.

hoca sen naaptın ya yavas bıraz sakin gel.ben bu kaskı zevk için yaptım.ıkıncısı o dedıgın ozellıkte bı kaskı yapan olursa haber ver.ucuncusu benım motoru en fazla 150 km hız yapıyo ve bıyerım de agrımıyo son olarak ta tesekkur ederım :cat:

atii kaskın son halini neden resimlemedin. birazdaha şık olmuştuu da heee bu arada iddaa oynayabilirmiyim senin adına :cherry: iddaa etmişsinyaa ondan :queen:

kanka kask garajda suan resım cekemedım atarım sen ıste buarada ıdda ederım sen benım yerıme ıdda oynayamazsın sen pavyona git:queen::queen::queen:

Son düzenleme:
Son düzenleme:
işteeeeeeeeeeeeeeeeeee

TÜRK mucit

gerçekten hoş olmuş 40 yıl düşünsem (ömrüm yeterse) yinede aklıma gelmezdi dogrusu

bitane görmüştüm çanakkaleye gelmişti birisi belkide içimizden birisiydi 2 veya 3 sene önce kaskın kulakları vardı tilki gibi bişeydi çok gülmüştüm ozaman

çok güzel olmuş be abi ona bide kemer uydursan çok orjinal olur kızlar ragbet gösterir valla

helal olsun baska nedenır kı
bravo bravo bravo denır heralde:mrgreen:

tesekkurler arkadaslar ısteyene satabılırım yanı kaskı sorun deıl sıparısler gelmeye basladı ufaktan ufaktan şimdiden 6 siparısım var daha da artmasını beklıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar