işte kayfecinin çorbasında tuzumuz oldu...ekonomiye hareket garamehmete bereket daha ne olsun pis radikal...
taş attım elim yoruldu sankim...
bana rızıkdan değil rizikodan bahset kekoroni...:queen::king:
metehanım ,motorsuz motorcum..biraz ganimeti arttır da sana bi motor çekelim yaw..:cherry:
Son 15 günde kazandığım 550 lira ve kaybetdiğim 210 liradan sonra ara vermeye karar verdim yoksa ciddi anlamda bağımlılık yapıyor.
mesaini verdin, zaman harcadın, böyle giderse çok daha harcayacan
hayat, (şeytanın) hizmetkarlarının önümüze attıkları oyuncaklarla geçip gidiyor amacı dışında
bundan büyük riziko yok
bak unutma, rızık değişmez, sabittir
sadece helal mi haram mı? sen seçersin
hacı iddaa parasıylada motor almam...o kadar risk almam haci...az da olsa iman var sonucta...valla toslarım bi yere.
yav mesai falan vermedim...5 dakkamı bile almadı kupon işaretlemek..niyet önemli...bu düzeni ben kurmadım...ki helal dediğin para Devletin vergi altında haraçlar...TC nin sana ödediği aylık maaşın karaköydeki fahişeden alınan yıllık vesika ücreti olmadığını nerden biliyorsun...helalle haramın karıştığı şu zamanda senin zalim ve faşist devletinin verdiği para helal diyorsan şaşarım...en büyük haramzade nazarımda devletdir...bu devletten ne helal para ne hak ne hukuk beklemek abesle iştigaldir...
Allah indinde haklısın...bu kumardır ama bakış açım hobi olduğu için kafam rahat...
aferin kekoro
hiç oynamasan daha iyi
bari kazandığını ne mideye ne motora yatırma böyle
bu arada
sana parayı verenin nerden kazandığını bilemezsin, bu sebepten işin orası seni bağlamaz.
sen neye karşılık aldın? bu önemlidir helal haram mevzusunda
karşındakini haram yoldan almış olması onu bağlar, seni değil
iyi bağlamasın ama Garamehmeti biliyosun 1 numaralı örnek işadamıbende iddaadan gelen parayı maaş olarak alıyorum o zaman...yav sen ki bir basit ekmeğinin peşinde devletin memurusun...ama maşallah müftü gibi ahkam kesiyon...
sen bence bir tekke aç...el etek öptür cemaatına...
helali haramı bende biliyorum...hayır başıma bir iş gelse kaza bela sen ukalalık yapıcan bah demedimmi diye ona yanarım...inşallah yakında zamanda böyle bi halt başıma gelmez...
deprem olur ora kerhaneydi iyi oldu dersiniz...kaza bela olur imansızdı puşt dersiniz...
ulan nası bi kafanız var sizin...bu dünya garanti tamam birde ahirete pompa yapıyorsunuz şimcikten...
vay üçkaatcılar vayy...
bre fındık, istanboldaki dergahımızda elimizi eteğimizi öptüğün günleri ne çabuk unuttun
Allah muhafaza başına iş gelmesini istemem, belki anan babandan sonra da en çok ben üzülürüm, malum 35 yeni kuruş borcun var :mrgreen:
hakiki imanı olan adam, imansız giden için üzülür mete
düdük makarnası Samsundan geldin Constantınapolislere gözün açıldı demi...vay zındık vay...nası bi çakalsınız nası istismarcısınız korkuyorum olm sizden...tam radikal tiplersiniz...boğazımı kesmeden kurtardım kendimi Allahıma şükürler olsun...senin imanın sana benm imanım bana agi be...benim cezamı sen çekmicen senin ödülünü ben almıcam...
biz, diğergamlığı "diyagram" sanmıyoruz ki senin günahın sana diye geçip gidelim
bak benim de iddia maceram var
kendim oynamadım ama biri benden maç tahmini yapmamı istedi
herhal 7-8 tane maç için bu takımlar maçı alır diye tahminde bulundum, 14 katı filan bir kazancı vardı
dedim ne oynarsan oyna alırsın bu kuponu
tabi yaptığım tahminler tamamen tuttu
eleman 1 tl yatırdı 14 tl aldı
benim de o gün bilgisayarımın anakartı yandı
tesadüf mü tevafuk mu bilmem, kendim oynamadım aracı oldum
biz de 3 hisseden 1 hisse aldık bu sayede :mrgreen:
daha elimi sürmem
Metehan süpersin.2 lirayı aşma sakın.patronun duyarsa hem maaş veriyoz hemde extradan para alıyo bizden deyi papaz olmıyasın.
peki baştan başlayalımtevafuk ne lan dingil...Olm git o zaman İranda yaşa Arabistanda yaşa orada ambians harika...:mrgreen: ne işin var bu cover (gavur)
melmeketde lolipop...ana kartı yanmış...tabi girersen xxx sitelere makina dayanırmı buna...:queen: aynı anda 10 video izlemeye çalışıyon virüsün çoktur senin pc de...:queen:
peki baştan başlayalım
bak şimdi ayucan
herşey önce gaz ve toz bulutuydu
a de bakıyım
ya arkadaşım bırak yakamı pay istiyosan delikanlıca söyle veririm sus payını...![]()
iyi ki bir ödül kazandın
o sayfayı her 10 açışının 9 unda da bu resmi görüyorsun ama
http://www.5nnnnn1k.com/portal/attachment.php?attachmentid=6565&d=1326050551