- Konu Yazar
öncelikle herkeze hayırllı akşamlar pulsar 150ns kullanıyorum kullanıyorumda denmez ya daha alalı 1 hafta oldu dedim bir yağını değiştireyim hemen gittim yağı aldım buraya kadar sorun yok şükür sorun ve soru burdan sonra başlıyo yağ boşaltma kapağını açıyorum hayatımda ilk defa bu kadar zor açılan bir kapak gördüm bunuda söylemeden edemiycem ama yinede açtım tamam herşey güzel içimden diyomki olamaz bir sorun olcak illaki yağ boşaldı aktı inceden motoru yatırdım tertemiz oldu içi bezleme falan kapağın oturcağı yer prıl prıl fakat gel gelelimki kapağı takmaya başladım bir tur iki tur derken oturdu aldım elime bijonu narin narin sıkıyom derken tapanın başı kırıldı inanılmaz bir olay şok yaşıyorum şu an bildiğiniz tapanın başı elimde çentikler ve conta tam oturmuş şekilde içerde filtre başıda içerden hayırlı olsun kırdın der gibi selam veriyor asıl sorularımda şunlar ben bunu nasıl çıkartırımki çıkarabilceğimi zannetmiyorum veya izmirde nerde yaptırabilirim bunu ve kaça patlar şu an ayrancılarda motor bu bölgede tanıdığım motorcuda yok.