Icon variant + interkom

Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar. Kaska interkom bağlantısını bir şekilde yaptım 2 haftadır kullanıyorum fakat kulaklıklar kulaklarımı aşırı eziyor buffla balaklavayla bi nebze acısı azalıyor ama yine de rahatsızlık verici. Var mı bu ikiliyi kullanan?

7665incil4655377.jpg

kulaklıkların tek uygun olduğu boşluklar kulak bışlukları

9630incie7115992.jpg

Motosikleti
BWS 100
Kaskta yuvaları yok muydu hoparlör için. Hoparlörleri yuvaya oturtunca tam düz olmuyor mu yüzey.
Eğer yuvası yoksa, yuvaya büyükse hoparlörler strafor'u biraz oyabilirsin. Bu da bir çözüm.
Kaskın güvenliğidir, başka bişeyidir bilemem, straforu oymak ne kadar doğru onu da bilemem.

Kaskta yuvaları yok muydu hoparlör için. Hoparlörleri yuvaya oturtunca tam düz olmuyor mu yüzey.
Eğer yuvası yoksa, yuvaya büyükse hoparlörler strafor'u biraz oyabilirsin. Bu da bir çözüm.
Kaskın güvenliğidir, başka bişeyidir bilemem, straforu oymak ne kadar doğru onu da bilemem.

yuva yok maalesef :/ straforu da oymak çok sağlıklı gelmedi. kulaklıkla kaskın arasına koymaya viscodan imal edilme sünger tarzı birşeyler bulabilir miyim acaba.

Aynı sıkıntıyı arkadaşta yaşadı ve bir süre çıkarıp hiç kullanmadı. Daha sonra kasap gibi dalıp yuva açacaktım kıyamadık kaska. Bir kez daha deneyelim olmadı son çare girişiriz dedik ama sıkıntı kalmamıştı. Sende kulaklığın yerini değiştirmeyi yada kaskın gözünü korkutmayı deneyebilirsin.

İcon alliance aynı sorunu yaşadım. Kulaklığı biraz ileri çene kısmına yaklaştirarak çözdüm sorunu. Kulaklığın yerini değiştir.

Aynı sıkıntıyı arkadaşta yaşadı ve bir süre çıkarıp hiç kullanmadı. Daha sonra kasap gibi dalıp yuva açacaktım kıyamadık kaska. Bir kez daha deneyelim olmadı son çare girişiriz dedik ama sıkıntı kalmamıştı. Sende kulaklığın yerini değiştirmeyi yada kaskın gözünü korkutmayı deneyebilirsin.

haha denerim :)

İcon alliance aynı sorunu yaşadım. Kulaklığı biraz ileri çene kısmına yaklaştirarak çözdüm sorunu. Kulaklığın yerini değiştir.

bir de öyle deniyeyim, intercom'a alışınca çıkartası gelmiyor insanın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar