Icon Variant bedenleri hakkında

Merhabalar,

Ben Icon Variant modeli kasklardan birini almaya niyetliyim. Fakat öyle ki, baş çevrem 60cm. Icon'un ölçülerine göre 59-60 Large, 61-62 XLarge olarak görünüyor. Birtürlü emin olamadım, içinizde aynı model kaskı kullanan varsa, baş ölçüsünü ve kullandığı kaskın bedenini yazarsa çok memnun olurum.

Sevgiler.

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Denemeden alma derim ama, illahi almak zorundayim diyorsan kaskin biraz sıkmasi iyidir sonradan bollasir giye cikara yani L al diyorum.

Son düzenleme:
Denemeden almayın. Eğer deneme şansınız yoksa, internetten ve yurtiçinden alacaksanız iki bedenden de sipariş edin, deneyin, uymayanı iade edin.

Kafa yapınız uzun oval değilse yaklaşmayın bile. Fazlasıyla rahatsız ediyor.

ben arazide de airoh kullandigim icin rahatsiz edecegini dusunmuyorum. fakat biraz dar olup, sonradan esneme payi kurtarmaz ise cidden sikinti. Yurtdisindan getirtiyorum urunleri deneme sansim o yuzden yok malesef.

Bende Icon Variant Ghost vardı (karbon olan). Neredeyse yarı fiyatına satmak zorunda kaldım. Bedenim doğruydu aslında. Ama üstte arkadaşın da uyardığı gibi Iconlar long oval kafa yapısı için yapılmış. kafanın kuş bakışı yapısı yuvarlaksa yanlardan çok fena sıkıyor. Dene, hatta taktıktan sonra 10-15 dakika kafanda kalsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar