içinizin yağlarını eritecek bi olay yaşadım. Audi RS7 içerir...

direk olaya giriyorum.
sol dönüşe kırmızı ışık
ileri gidişe yeşil ışık yanıyor.
Audi RS7 kullanan sürücü ileri gidecekmiş ama sağa yanaşacağı yerde sola yanaştı
en önde sola dönecek ve kırmızı ışığı bekleyen başka bir araç var
onun arkasında A-rs7 var ve onunda arkasında ben varım.
bu arada bendeki motosiklet Ducati Hypermotard 796
beklemekten sıkılan audili geri vitese takıp yavaş yavaş gelmeye başladı
aramızda 1 metreye yakın aralık varken baktım iyice yaklaştı
onun arka tamponu benim ön tekere değdiği gibi ben kornaya abandım.
tabi bu araç durana kadar arka tamponu ön tekerime çıktı bide ön gaga ya tamponu dayadı.
ben 5 sn boyunca kornaya basılı tuttum.
araç sürücüsü kafasını camdan çıkartıp (özür dilerim görmedim)diyeceğini umarken
ne kornaya basıyorsun seni gördüm.......... dedi bana.
motorun üzerine çıktın. dedim
kornaya niye basıyorsun diyor bana.
yahu motorun üzerindesin. diyorum.
kornaya niye basıyorsun diyor...
baktım laf anlamıyor. uzanıp ön tarafa doğru baktım
benim ön gaga da hiç bir sorun gözükmüyor.
ama onun arka tamponu delmiş :queen:
tamam tamam devam et git yoluna dedim.
giderken arkasından baktım arka tamponuna imza atmışım resmen.
ilerde sağa çekip ön gagaya baktım hiç bir sıkıntı yok taş gibi hala sapa sağlam
ama audi nin arka tamponda imzam var artık :flower:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
zengin ite ufak bir anı bırakabildiysen ne mutlu sana eline çamurluğuna sağlık.1 milyon 300 bin tl değerinde araca binince alın teriyle kazanılan paraya pek benzemiyorda

Böyle gerizekalıları hiç anlamıyorum. Ulan Türkiye gibi ne trafiği trafik, ne yolu yol, ne insanı insan olan bir bölgede böyle araçlara 400-500 bin lira veriyorlar, iyi cesaret valla, sanırım çok ta helal parayla emekle kazanılmadığı için. Genelleme yapmayalım yine ama çoğu öyle, kandırmayalım birbirimizi. Hayır alıyorsun eyvallah ta bare dikkat et özen göster. Benim böyle bir aracım olsa etrafına koni zırh döşettiririm. Bunlar maşallah kaldırıma park ediyorlar insanlar sürte sürte geçiyor, trafikte zaten tüm pislikleri bunlar yapıyorlar.

Şimdi onun bir tamponunun değişmesi en az 20 bin lira vardır bence. İyi yapmışsın müdür, tekerleğine sağlık.

Böyle gerizekalıları hiç anlamıyorum. Ulan Türkiye gibi ne trafiği trafik, ne yolu yol, ne insanı insan olan bir bölgede böyle araçlara 400-500 bin lira veriyorlar, iyi cesaret valla, sanırım çok ta helal parayla emekle kazanılmadığı için. Genelleme yapmayalım yine ama çoğu öyle, kandırmayalım birbirimizi. Hayır alıyorsun eyvallah ta bare dikkat et özen göster. Benim böyle bir aracım olsa etrafına koni zırh döşettiririm. Bunlar maşallah kaldırıma park ediyorlar insanlar sürte sürte geçiyor, trafikte zaten tüm pislikleri bunlar yapıyorlar.

Şimdi onun bir tamponunun değişmesi en az 20 bin lira vardır bence. İyi yapmışsın müdür, tekerleğine sağlık.

teşekkür ederim ^^

Esasında anlaşılmayacak bir şey yok ki. Parayı kolay kazanırsan verirsin, sokağa da koyarsın acımazsın da, siz kendiniz cevabı vermişsiniz zaten, kolay para. Hak ederek kazanılan para mevzusu o kadar büyük paralarda hele hele bizim memlekette çoğunlukla menşei açısından hep su götürür kalacaktır. Biz üç kuruşluk 150cc motosiklete bi şey olacak diye niye tırsıyoruz, çünkü onda binlercemizde olmayan kadar çok para var, biz ay sonunu çıkartma peşindeyiz.

Benim asıl onun parasına değil öfkem, onun gibilerin parayla her şeye sahip olabildiklerini düşünmeleri ve geri kalan herkesi maraba olarak görmeleri, paralarına yapılan saygıyla kendilerini adam sanıp, insanüstü görmeye başlamaları.

"Kornaya niye basıyon?"
"Man kafan almadığı için basıyom" demek lazımmış aslında.

O tampona acıdım mı? Gram acıdıysam adam diilim.

Son düzenleme:
Altimda audi rs7, arka tamponda delik cokta fifi :)

Adamin umurunda oldugunu sanmiyorum. Gecmis olsun. Daha hizli da carpabilirdi elinin ayarini kacirsaydi dengenizi kaynedip dusebilirdiniz, ya da motorun altinda uzvunuz kalabilirdiniz. Cok daha kotusu olmamis.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar