içinizden kaç kişi can kurtardı muhtemelen çoğumuz ve tekrar kurtarın şuan şimdi !!!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motorla ilgisiz bir konu yani konudışı ancak en çok reyting sohbet bölümünde yani izleme oranı
lütfen şimdi hemen herkes pencerisinin veya balkonu varsa balkonunun mermerine oraya bir kap su bıraksın ve su bittikçe doldursun .belkide bu bıraktığınız su sayesinde kazadan korunucaksınız. çünkü susuz kalan kuşların hayatını kurtaracaksınız ve bugün ben bir iyilik yaptım deyip mutlu olucaksınız. :rendeer:

not:dediğimi yapanlardan allah razı olsun allah kazadan beladan hırsızlardan kötülüklerden korusun dert keder hastalık vermesin ömür boyu mutlu yaşasın inşallah.

Son düzenleme:
Örnek vereyim. Küçüklüğümde rahmetlik anneannem pencerenin kenarına ekmek kırıntılarını koyardı. Asla ama asla çöpe atılmazdı. Biz de böyle gördük büyüklerimizden.

Unutmayın, Bu hayatta "susadım", "acıktım" diyemeyecek dostlarımızda var.Kapınızın,pencerenizin önüne bir kap su birkaç parça ekmek kırıntısı koyun lütfen.

Bahçenin belirli bi yerinde 1 kap su bulundururum illa namıssızlarda yerını ogrendı artık gelenı gecenı bı fırt alıyo :mrgreen:

çok güzel konuya değinmişsiniz bahçede 5-7 yi geçik su kabı vardır bir tanesini arılar işgal etti içinde yüzüyorlar o değilde o arılar beni sokarsa ağırıma gider :D

Bu adeti, biz ailecek senelerdir yaparız. Sevap hesabı yapmadan, diğer canlılara olan sevgi ve saygımızdan.

Balkona bir kase su koydum. Kontrol ediyorum, kuşlar su içmeye gelmiyorlar. Sonra fark ettim ki balkonun açık su giderinde kalan suyu içiyorlar. Kaseyi su giderinin yanına koyarak suyunu yeniledim. Yine kaseden değil de su giderinden içiyorlar. :) Ben de yardım kabul etmiyorlar, kendi başlarının çaresine bakmak istiyorlar diye düşünüp kaseyi kaldırdım. Balkonu sık sık yıkayıp oradaki suyun bitmemesini sağlıyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
annemin balkonunda beslediğim guguk kuşları çok yüzsüz oldu,acıktıkları zaman gagayla camı tıklatıyorlar ve benden de kaçmıyorlar,iyi de alt kattaki komşunun uydu anteni b.k icinde kalıyor.

annemin balkonunda beslediğim guguk kuşları çok yüzsüz oldu,acıktıkları zaman gagayla camı tıklatıyorlar ve benden de kaçmıyorlar,iyi de alt kattaki komşunun uydu anteni b.k icinde kalıyor.
:cherry::cherry:

Bizim teras her gün yıkanıyor.
V2EyEv.jpg
[/url][/IMG]

Keşke belediye görevini yapıp bütün köpeklerini toplasa da biz de onların su sorunlarını düşünmek zorunda kalmasak. Hayvanlara yazık. Susuzluktan ,açlıktan, soğuktan ve yollarda ezilmekten dolayı telef oluyorlar.

Belediye barınaklarını hiç gittinizmi bilmiyorum ama hali içler acısı hayvaların, sokakta yaşadıkları daha iyidir. En azından vicdan sahibi insanlar yemek artıklarını direk çöpe atmadan ayrı torbaya koyup ınlara veriyor, zaten şehir içinde açlıktan ölmez sokak hayvanları. Herkesin duyarlı olması beklenenez ama kapı önüne konulan suyu döken insan görünümlü yaratıklar var. Kimse sevmek zorunda değil tabiki ama yaşam hakkına saygı göstermek gerekli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar