İçi Astarlı Motosiklet Deri Montlar Kışın Üşütür Mü?

Selamlar,

Bu içi Capitone stil astarlı olan motosiklet deri montları kışın üşütür mü ? Sadece baharlık giyeyim diye motosiklet deri montlarına Dünya para bayılmak istemiyorum. Kullanıcı deneyimlerini beklerim

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Benim deri mont içinde takılıp çıkarılabilen termal astar var. Yine de kışın 5-6 derece sıcaklıklarda uzun yolda içimdeki poların altına kayak içliği giyiyorum.

Benim deri mont içinde takılıp çıkarılabilen termal astar var. Yine de kışın 5-6 derece sıcaklıklarda uzun yolda içimdeki poların altına kayak içliği giyiyorum.
Hiç gerek yok kışlık klasik motosiklet montu devam diyorsun abi o zaman. O montlarda da nasıl bir teknoloji varsa sıfır derecede motor sürerken bile üşütmüyor😁

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Hiç gerek yok kışlık klasik motosiklet montu devam diyorsun abi o zaman. O montlarda da nasıl bir teknoloji varsa sıfır derecede motor sürerken bile üşütmüyor😁
Deri montun daha şık olduğu aşikar, bir de kaza esnasında sürtünmeye karşı daha iyi koruyor diyorlar. Kış için yeni bir mont alacak olsam sanırım yine deri mont alırdım :)

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Selamlar,

Bu içi Capitone stil astarlı olan motosiklet deri montları kışın üşütür mü ? Sadece baharlık giyeyim diye motosiklet deri montlarına Dünya para bayılmak istemiyorum. Kullanıcı deneyimlerini beklerim
Böyle bir soru sorarken, en azından hangi bölgede kullanacağınızı yazsanız daha doğru olmaz mı?

Ayrıca onlarca farklı çeşit deri mont var. Yüzlerce farklı çeşit motosiklet var. vs.

Dümdüz yazsak ne işe yarayacak?

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Deri montlar sahiden çok şık duruyorlar ama benim aklımda kalan deri kışın üşütür yazın pişirir diye kaldığı için tekstil montlardan devam ediyorum. zaten çoğunlukla yazın cayır cayır sıcaklarda sürüyorum, pişmeyeceğimi bilsem güzel bir deri monta para bayılabilirim, nedir ki yani kaç para bi deri mont? revit'in, klim gibi markaların pahalı tekstil montlarından ucuzdur herhalde. Yani içinde rahat edebileceğimi bilsem yazın pişmeyecek olsam, bir de göbek olmasa da mont yakışacak olsa 20-25bin lira ayırırım deri monta, sonuçta deri kolay kolay eskimiyor, ömür boyun giyerim.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Deri hava geçirmediği için bir kaç kat giyildiğinde üşütmez. Kalın giyinmek değil ince ve çok katlı giyinmek önemli. Deri en üst katman olduğunda soğuk havanın içeri işlemesini engelliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar