Shark proline 3 evo kullanan var midir? Araya sıkıstirmis olayim.
Shark Evoline 3 Pro Carbon kullanıyorum.

Model adini katletmisim
Yorum yapmayi dusunur muydunuz?
Kaskı 1,5 yıldır kullanıyorum. Antalya'da yaşadığım için modüler kask kullanmak zorundayım. Yazın 50 derecede güneşin altında kapalı kask takmak güneşe kafa atmak gibi birşey. Bu kask dışındaki diğer bütün modüler kasklarda, kask açıkken, ana vizörü kullanamıyorsunuz. Modüler olmasına rağmen içeri çok ses de almıyor. Carbon olmayan modellerinden 100gr daha hafif olması, ağırlığını kabul edilebilir seviyede tutuyor. İç pedler kolayca çıkarılıyor ve yıkanabiliyor. Siyah Güneş vizörünün hareketli parçalarının pek sağlam olduğunu söyleyemem. Benimki takıldı ve çok zor açılıyor ki zaten kullanmıyorum. Kaskım Large beden ama dışarıdan sanki XL gibi duruyor. Bu da bence estetik olarak güzel görünmüyor ve NC 750'nin bagajına sığmıyor. Havalandırma konusunda bir sıkıntı yaşamadım. Genel olarak memnunum.
Bilgilendirme icin tesekkur ediyorum. Suan gt air kullaniyorum, shoenin. Kapali kask tabii oncelik ancak saglam bir cene acilir kaskta almayi dusunuyorum ek olarak. Sehir icinde kullanimi kolay oldugunu anliyorum o halde. Cene kismi tek elle acilabiliyor mu peki? Yani surus esnasinda yapabilir miyim?