- Konu Yazar
İç andolu yu tam gaz geçtik Bölüm 17
Baştan sona Karadeniz 17
Bu bölümden itibaren tek marş istanbull yolu yaklaşik 950 km bir seferde 11 saatte aldık sakın tercubesi olmayan arkadaşlara tavsiye etmem bir defeda bu kadar km fazla bu bir deneme denebilir
Evt nerde kalmiştik gölovadaya geldik gölova köyümüzün nahilesi büyükçe bir gölü olan bu beldemiz gayet hareketli bir yer

geceyi sivasta geçirmek üzere yigenlerimin yanina gidiyorum

bizim mesut traktör kullanmayi motor kullanmaya benzetti buda motor deyp durdu madem öyle biraz çaliş baklim dedik

işte sadece endurocu arazided degil ahirdada endurocu inekler danalar sizler için

ve sabah saglam bir kahvaltıdan sonra yola koyuluyoruz
istikamet bahçe

bahçeyle sizleri baş başa birkiyorum sanirim sizlere güven olur sorun çikmaz buyrun bahçeye girelim

ve yola devam tam gaz ist yolu

ve Suşehri memleketim bir daha ne zaman inerim kim bilir

şimdilik buraya kadar devam edecek ilginç resimlerle
Baştan sona Karadeniz 17
Bu bölümden itibaren tek marş istanbull yolu yaklaşik 950 km bir seferde 11 saatte aldık sakın tercubesi olmayan arkadaşlara tavsiye etmem bir defeda bu kadar km fazla bu bir deneme denebilir
Evt nerde kalmiştik gölovadaya geldik gölova köyümüzün nahilesi büyükçe bir gölü olan bu beldemiz gayet hareketli bir yer

geceyi sivasta geçirmek üzere yigenlerimin yanina gidiyorum

bizim mesut traktör kullanmayi motor kullanmaya benzetti buda motor deyp durdu madem öyle biraz çaliş baklim dedik

işte sadece endurocu arazided degil ahirdada endurocu inekler danalar sizler için

ve sabah saglam bir kahvaltıdan sonra yola koyuluyoruz
istikamet bahçe

bahçeyle sizleri baş başa birkiyorum sanirim sizlere güven olur sorun çikmaz buyrun bahçeye girelim

ve yola devam tam gaz ist yolu

ve Suşehri memleketim bir daha ne zaman inerim kim bilir

şimdilik buraya kadar devam edecek ilginç resimlerle