İbretlik ilan

Bu benim evladım olsa,cüküme dava açarım..Zevk melesesi diyeceğimde,ortada zevk yok..Allah ıslah etsin..

Şimdi 300 lira ekran masrafı çıkardın sen bana, ilanı açar açmaz bağırıp ekrana tükürüp yımrıh attım.

Bir grup İsviçreli bilim adamı bu çocuğun şuurunu incelemek için yola çıkmış geliyormuş:)

Toplatıp sıfır vericez dese Yamaha, bu arkadaşlar üzerindeki pet bardakların sinekliklerin "EXISTIRA AKSESUAR" olduğundan dolayı parasını isteryamaha' dan :queen:

Motorun ^^ırzına geçmek^^ böyle bişey olsa gerek, hele o topcase'in hali ne öyle d...tü havada...:queen::mrgreen::cherry:

Motorun ^^ırzına geçmek^^ böyle bişey olsa gerek, hele o topcase'in hali ne öyle d...tü havada...:queen::mrgreen::cherry:

Arkadan kamyon bindirirse çantaya bişey olmasın, damperin üstüne boşluğa denk gelsin diye :queen:

Termosla çay koysan beyinden haşlanarak ölürsün :queen::mrgreen::mrgreen:

Son düzenleme:
"G4rd4ŞıIIııIm Y4kıy000n hAnyyy ;))"

Memleketimden soğudum şe...sizim bu yaz ybr alacağım inşallah.
Alınca memlekete gideceğim; baksınlar ybr nasıl olurmuş. :rendeer:

Yorumlara kahkaha attım. :queen:

Son düzenleme:
Sıçmış sıvamış diyecektim ama tek kişi bunu beceremez

Tüm çankaya yok yetmez tüm ankara sıçmış bu da sıvamış

Sıva ustası mı acep bu herif

Hayır birde aklıma askerde dışkısıyla tuvalete şafak yazanları aklıma

getirdi. Henüz askere gimemeişse takip etsinler kesin yazar şafağını tuvalete pehhh

ben begendim ama niye oyle diyorsunuz :) kafa grenajindaki aynalar sokulse topcase adam gibi dursa biraz bir seye benzer

Ankarada gordugum ybrlerin % 85i hemen hemen boyle. Siz ilanda 1 tane gordugunuz icin degisik geldi. Yani bu apaci kardesimiz Ankarada tek degil. ;)

Sonra "vay efendim yamahasi hondasi TR ye guzel modellerini getirmiyor,hep dandik model getiriyor" diyosunuz.bu markalarin yerinde olsaniz siz ne yapardiniz? :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Başarılarının devamını diliyorum arkadasın. Bir motor anca bu kadar kepaze edilebilirdi. :p

sizlere garip gelebilir ama emek ve bahçelideki kurye arkadaslarin cogunun motoru böyle, bana çok normal geldi maalesef, gerci bunda o mavi fazla kaçmış, ne işe yaradığını anlamadigim ayna görünümündeki sşeyler standart :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar