ibret alınması gereken bir video daha...

herkezin ders alması gerekir! yolda giderken 10 arabaya yol versek ortalama 5 snden 50 sn ye geç kalırız sizce yaşammı 50 sn yemi?

Evet, katılıyorum. Geçenlerde arkamda manyaklar gibi selektör yakan bir canavara yol verdim. Adam önündeki herkese selektör yakıyordu. Bir sağlıyor, bir solluyordu. 5 km sonra aramızdaki mesafe sadece 3 arabaydı.

röntgeni görünce benim röntgenimle aynı.:pale:

Dikişleri gördüm benikine benziyordu :pale:

dikişleri aldırıyordu yine benimkinin dikiş alınışına benziyordu.bakamadım zaten :pale:

koltuk değnekleride kullanıyordu bende kullandım:pale:

tek farkımız o kaza yapmış.bende kaza mağduruyum :pale:

benim dikkatimi çeken deri nakli babamında sol bacağı böyle almanyada iş kazasında olmuştu aynı bu büyüklükte deri nakli yapıldı, kırıkta vardı. Allah (c.c.) kimsenin başına vermesin çok zor bir durum,

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yolcu

motorlarımıza bindiğimiz zaman 2 teker olduğumuzu unutmamamız lazım.

kazalar herzaman olur. herkes bir kazaya karismamak ve karisirsa da en zarar vermek-almak icin caba gostermeli. ders alinmali kaza sadece baskalarinin basina gelen bir sey degildir ve en ummadiginiz zamanda yaptiginiz kaza en kotu kazaniz olur. kazasi belasiz gunler dilegiyle.

ALLAH KİMSENİN BAŞINA GETİRMESİN BÖYLE BİŞEY. YANNIZ BENİM BAŞIMA BÖYLE BİŞEY GELSE GENEDE SÜRERİM MOTOR.:queen:

suzuki yazan koltuk deyneklerini görünce bende yıkıldım:salut: :salut:

bu arada arkadaslar, aşağıda yorumlarda bi amca demiş ki bi dahaki sefere deri tulum giy. video yu koyan adam da demiş ki zaten üzerimde deri tulum vardı.

saniyorum(ayaklarina gelen hasardan anlasildigi üzre) yaris botlari yokmus ama yine de bizim çoğumuzdan çok daha tam koruma sayilabilecek haldeyken bu durumda olduğu açık...

neyse bi gün hayattan beklentim kalmaz ise(veya kendimi her şekilde frenleyebilecek bir iradem olduguna kanaat getirirsem) kesinlikle super sport kullanicam, muhteşem aletler ama özellikle pist dışında çok ölçülü kullanılmazlarsa sonuçları çok ağır olabiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar