ibrenizde en fazla kaçı gördünüz...

ibre vurdu 180e:queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:51 ----------

asfaltta mıydın yoksa ucarken mi hızın o:mrgreen: nettin ya tek rakibin f16 olmuş senin:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:52 ----------

cihan o kadar çıkıyor mu cbr ya:)

Benim anlatmama gerek yok Şahitlere sorabilirsiniz isimleri Capanord arama yerine karabatak ve bolu gezisi yazın orda yorumlardan görebilirsiniz. Saygılar.:wiinkk:

kanuni windy s ile 125i gördüm. üzerine yatsam belki onuda geçerdi ama bu bile çok bence.

Honda CBR 125R = 165 KMH diyorum ama
cbr 125 r başlığındaki arkadaşların bazıları yapamadıkları için o hızı inanmıyorlar :)
yapamıyorsa neden suçlama atıyorlar :) her motor aynıdır diye hepsi aynı hızımı yapar..

bu hızı yapanın tecrubesine + kullanıma + hava şartına + yol durumuna + düz ayda yokuş oluşuna + rüzgarın yönü ve şiddetine + hava sıcaklığı ve sogukluğuna göre aynı marka ve model / yıl motorsikeltlerle farklı sonuçları elde etmek mümkün ortalama 30 km / saat kadar ...

Honda Beat ile 105
Honda Dylan ile 140
beverly 500 ile 175 :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:37 ----------

Scooterımla 100 km gördüm ama heran unufak olacak gibi hissettim kendimi.. Yavaşladım...

Ben scooterımla 100 den aşağı düşmüyorum :) Daha yavaş gidince e-5 te tedirgin oluyorum !!!

benim eski rus ile 120 görmüştüm
mondial ZC150 ile maalesef düz yolda 100 anca görebildim
jinlun düz yol 110-
CBF 250 - 130 :D ondada 3.5 atmıştım :queen:

Honda CBR 125R = 165 KMH diyorum ama
cbr 125 r başlığındaki arkadaşların bazıları yapamadıkları için o hızı inanmıyorlar :)
yapamıyorsa neden suçlama atıyorlar :) her motor aynıdır diye hepsi aynı hızımı yapar..

bu hızı yapanın tecrubesine + kullanıma + hava şartına + yol durumuna + düz ayda yokuş oluşuna + rüzgarın yönü ve şiddetine + hava sıcaklığı ve sogukluğuna göre aynı marka ve model / yıl motorsikeltlerle farklı sonuçları elde etmek mümkün ortalama 30 km / saat kadar ...

konuşmalarına dikkat edersen sevinirim sana kimse inanmak zorunda değil

niye ben veya başkası inanmıyor oluyor da sen sallıyor olmuyorsun

bunada da bin bir bahanen varmı tıpkı sattığın cbr gibi:farao::farao:

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
konuşmalarına dikkat edersen sevinirim sana kimse inanmak zorunda değil

niye ben veya başkası inanmıyor oluyor da sen sallıyor olmuyorsun

bunada da bin bir bahanen varmı tıpkı sattığın cbr gibi:farao::farao:
:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:
Güzeldi...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar