ibrenizde en fazla kaçı gördünüz...

motoskletinizin markası ve ibrenizde gördüğünüz en yüksek km/h

bugune kadar motorunuzda gördüğünüz en yüksek hız kaç hız yapmak alkışlanıcak bişey değil ama arada çılgınlıklar oluyor mesela ben honda shadow da 160 ı gördüm ya siz

Böyle bir topic vardı.+500 cevap yazılmıştı.Ve yanlış hatırlamıyorsam yine sen açmıştın ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İbrem bozuk kafasına göre takılıyor :)

olsun yeni kayıt olanlar vardır ve bi önceki topic le bu topic arasında yeni bi hız rekoru demnemesi mutlaka yapılmıştır:d

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:41 PM ----------

bu topic farkılı motor markası ve yaptığı hız orda direk kaç km yaptınız dior ben burda moorun markasınıda soruyorum:)

olsun yeni kayıt olanlar vardır ve bi önceki topic le bu topic arasında yeni bi hız rekoru demnemesi mutlaka yapılmıştır:d

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:41 PM ----------

bu topic farkılı motor markası ve yaptığı hız orda direk kaç km yaptınız dior ben burda moorun markasınıda soruyorum:)

bakış açısı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

hasan kel - kel hasan

Ah ahh.. Vermiyorlar yetkiyi şu meşhur uyarı resmini koyup yapıştırayım kilidi :p

Ah ahh.. Vermiyorlar yetkiyi şu meşhur uyarı resmini koyup yapıştırayım kilidi :p

tequ iyimisin sen okumayacaksan yorum yapmayacaksan çık bu forumdan başka bir erde oyalan yada canın sıkılıor galiba başkalarına bişeyler yaz ne dion sen ne kilidi o zor bişeymi yani yazmıcaksan yazma kardeşim sana zorla yazıcan demioruzki allah allah yaa:) ne komik adamsın yaa

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:23 PM ----------

kendini olaya kitlemişsin sen bulaşacak birini arıyon bence sen bırak konuya kilit koymayıda çık bi hava al bişeyler yap:):)

tequ iyimisin sen okumayacaksan yorum yapmayacaksan çık bu forumdan başka bir erde oyalan yada canın sıkılıor galiba başkalarına bişeyler yaz ne dion sen ne kilidi o zor bişeymi yani yazmıcaksan yazma kardeşim sana zorla yazıcan demioruzki allah allah yaa:) ne komik adamsın yaa

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:23 PM ----------

kendini olaya kitlemişsin sen bulaşacak birini arıyon bence sen bırak konuya kilit koymayıda çık bi hava al bişeyler yap:):)

Yahu biladerim.Güler yüzlü konuşmama bu agresiflik nedendir ?
Sen forumda arama bile yapma,yaptıysan bile düzgün yapama,öylesine hit bir konunun birebir aynısını aç, bunu söyleyince de Tequ suçlu Tequ kabahatli..Vay babam vay..

Hasdal-Kemerburgaz otoyolunda Mondial 150 zat ile GPS sağlamalı: 112 km/sa. ama 90 km/sa. den sonra vibrasyondan yağları erir insanın..

Yahu biladerim.Güler yüzlü konuşmama bu agresiflik nedendir ?
Sen forumda arama bile yapma,yaptıysan bile düzgün yapama,öylesine hit bir konunun birebir aynısını aç, bunu söyleyince de Tequ suçlu Tequ kabahatli..Vay babam vay..

tmm tmm biraz sinirlendim sadece kusura bakmayın tmm yazmayın zahmet olucaksa hız iyi bişey değil zaten

bugün açılan konular nekadar şen şakrak ya....ilk defa sıklıdım şu forumdan, bugün foruma 0 üzereinden 0 veriyorum...bazı arkadaşların da dediği gibi seviye düşüyor sanki....:silent:

"yamaha xt660, ibredede bayır aşağı 120 gördüm" demek çok mu zor sayın user?

şikayet butonu yalama oldu sayenizde efenim olmazki :p

120de 2. vitese atıyorum ben sen neyden bahsediyorsun :p
Bunu yazmak zor değil tabiki ama dejavu oluyor.Pek sevmem dejavuyu :)
Ve lütfen forumun seviyesini düşürme :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar