bisikletim var 65km. gördüm biraz bayır aşağı ama olsun
motora terfi edicem yakında bakalım onda nolucak

:queen::queen::queen::bounce::bounce:bisikletim var 65km. gördüm biraz bayır aşağı ama olsunmotora terfi edicem yakında bakalım onda nolucak
![]()
ben kendi motorumda en fazla 172 gördüm. dün tanıştığım bir arkadaş 460 görmüş. hafta sonları Sortie'de takılan bir arkadaş. 4 yüz küsür beygirlik hayabusası var ve bu sürati pariste görmüş.
Bu hafta aldım Yamaha Fazerımı otobana çıktığım zaman deneyeceğim yazarım buraya.:cat:
BElkı tanıyanlar olur ama metehan abımle adem abım tanıyo SEyrantepede otoparkcı 1000rr ısmı recep 340 gordum dıo bı keresınde vıdıo cekmıs 326 ya kadar cekmıs sonrası yoq ama yemın ıcıo 340 gordum dıo...YAnı sıkıysa kım 340 gorebılır hadı bakalım ...
işte biz böle topicler açarak sanki hız yapmanın iyi,özenilcek bişi oldugunu onaylıyoruz.hız pistlerde yapılır.yollarda degıl.daha bıkac gün önce pırıl pırıl bir arkadaşımızı kaybetmedıkmı:salut:
mondial 250 mct ile 80
aslında racing motorları severim hızı severim makina sağlam yol müsait olduğu sürece korkmam ama düşünmem gereken anam babam kardeşim akrabalarım ve bir kız arkadaşım var![]()
kazasız sürüşler herkeze...