merhaba sen merak etme 3.sayfa haberi olmam ben geçen sene 4.7.2008 tarihinde 1987 model bmw m3 e30 kasayla kaza yaptım doğum günümde 240km/h hızla eskişehir kütahya yolunda kaza yaptım eskişehirli olanlar bilir sehrin çıkşından bir süre sonra asfalt yüksekte tarlalar alçakta kalır ben tarlaya arabayla girdim yaklaşık 5 takla attım gene bişey olmadı sadece kafamı direksiyona çarptım şişti o kadar haber filan da olmadık mübarek kedi gibiyimdir 9 hakkımdan 5 tane filan kaldıişte anahtar sözcük , işte 3. sayfa haberi konusu ,
tebrikler evlat durmak yok hıza devam ,
:farao::farao::bounce:
merhaba sen merak etme 3.sayfa haberi olmam ben geçen sene 4.7.2008 tarihinde 1987 model bmw m3 e30 kasayla kaza yaptım doğum günümde 240km/h hızla eskişehir kütahya yolunda kaza yaptım eskişehirli olanlar bilir sehrin çıkşından bir süre sonra asfalt yüksekte tarlalar alçakta kalır ben tarlaya arabayla girdim yaklaşık 5 takla attım gene bişey olmadı sadece kafamı direksiyona çarptım şişti o kadar haber filan da olmadık mübarek kedi gibiyimdir 9 hakkımdan 5 tane filan kaldı
işte biz böle topicler açarak sanki hız yapmanın iyi,özenilcek bişi oldugunu onaylıyoruz.hız pistlerde yapılır.yollarda degıl.daha bıkac gün önce pırıl pırıl bir arkadaşımızı kaybetmedıkmı:salut: