ibrenizde en fazla kaçı gördünüz...

:mrgreen: geçen koşarak zıpladım aya kadar gidebiliyorum
yarında marsa bi gidip gelim diyorum :p

tüp arabası iş görmüyor doğalgaz var bizim evde
malum valide kovalıyor sonra alışveriş die pazara gitmek icap ediyor ondan gittik ole :p

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaş mars ne ki hemen şurası.plutona gidip geliyom sen gözleriniaçıp kapayana kadar.yakında ışın makinesi takcam motoruma cıvvvvv ışınlancam:D:cherry:

arkadaş mars ne ki hemen şurası.plutona gidip geliyom sen gözleriniaçıp kapayana kadar.yakında ışın makinesi takcam motoruma cıvvvvv ışınlancam:D:cherry:

cem yılmazın sözü var ışınlamı doğdun .... her yere ışınla gidiyorsun :mrgreen:

neyse kendi motorum olmadı ama bindiğim motorlarda en yüksek net prüzsüz 3 gördüm yani her ne kadar bende kullanmıyor olsam an gördüm :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
gösterge motorun kçındamıydı:cherry:

boyum çok kısa ya ondan görmüşümdür :D arka koltukta öndekine göre daha aşağıda zaten konum olarak hayal ettim gözlerimi kapatıp :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşım gözlerimi kapadım hayale ttim filan olmuyo kimsin sen?:mrgreen:

öncelikle selam bnde suzuki an 125 hk var fethiye çevre yolunda motorla ibre 120 düz yolda 120 yi geçtim

ben 140 km yaptım ama sonra eve gelince ben ne yaptım die düşündüm ve Allah merhamet etti dedim kendi kendime şuan çılgın bile olsam ne marka motosiklet olursa olsun 100 km geçmem kesinlikle bunu nefsime yasakladım.

130 gibi bişeydi :) muazzam motor gürültüsü ve rüzgar sesinin dışında dışında başka bir ses daha vardı.Sanki ezan ya da sala okunuyor gibiydi.Gerçekten şaşırtıcıydı:) Hayır olsun dedim gazı kesince geçti:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar