Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
suzuki gs 500 ile 190, yamaha tt 600 ile 160, kawasaki er 5 in km teli yoktu. yamaha dt 125 ile 130, honda titan ile 115, virago 250 ile 110 daha yeni henüz son sürat denemesi yapmadım. kymco ck 125 ile 130 yapmıştım ama kimse inanmamıştı . ama son süratte standart ybr leri geçiyordu. sanırım saati doğruydu
tuhaf bi soru aslında,bu soruya karşımı çıksam ciddein cevapmı yazsam diye şaşırdım.600rr la 265 civarıydı en son km ye baktığımda sonra biraz daha hızlandım 280 e yakın gelmişimdir ama.şimdi bu topiğin bi amacı yok herkes ben şukar yaptım yok ben şu kadr yaptım diyor yani..bilmiyorum nese bende yazdım sonucta..
bende yamaha fz6 ile 180 gördüm ama normalde 250-260 yapıo benden önceki sahibi yapmış ben daha otobana çıkamadım he bide topcase le kullandıımdan o sınırlıo adamı 160 dan sonra titremem yaptırıo heryere.