ibrahim hoca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar merhaba ben ibrahim bayındır havran motor dostlarının en hızlı motorcusu(tescili var) , öğretmenim, şimdilik motorum mct 250 kırmızı ( herkes fotoğraf çektirirken onun başına geliyor) 5300 km de. çinli kardeşlerimize teşekkürler, çok küçük yaşta jawa ile motorculuğa başlamış birine yıllar sonra tekrar motosikleti hatırlattığı için. yolunuz da farınız da açık olsun arkadaşlar.

ArkadaŞlar İlgİnİze TeŞekkÜr Ederİm. BÖyle Aktİf Bİr Sİteye Aktİf Üyeler YakiŞir Zaten.

motor dostları olarak kalıcı ve güzel dostluklarda buluşmak umudumla teşekkür ederim.

hoş geldiniz

havranda yarış mı yapılıyorda tescilli belgeniz var.

eger varsa haziran-eylül arası ise seyretmeye geliriz hocamızı

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:cat: aramıza hoş geldin :cat:

IBRAM ABI, ogretmenim... gezi arkadasim:)
siteye bi zamanlar uye olmus ama kendini tanitmamisti...

hosgeldin, bundan sonra daha aktif olman dilegiyle...

hoş geldiniz

havranda yarış mı yapılıyorda tescilli belgeniz var.

eger varsa haziran-eylül arası ise seyretmeye geliriz hocamızı

Havran da yaris olmuyor ama İBRAHİM HOCA belgesini radarda yedigi cezalarla gosteriyor:mrgreen:

ama yaris olmasa da siz buyrun gelin, hem iyi dostluklar kuracaginiza, hem de iyi karsilanacaginiza emin olabilirsiniz...

hoşgeldiniz hocam :rendeer:
yaa bizim bu sayısal tasarım dersini ne yapacaz. herşey iyi güzelde o karno haritalarında biraz takılıyorum. hani diyorum o konuya bir güzellik yapsak:p :mrgreen:

sizin gibi hayatını, insanları egitmeye ögretmeye adamış birini aramızda görmekten mumnun oldum umarım kalıcı olursunuz. tekrar hoşgeldiniz:rendeer:

ibrahim hocam hoş geldin sen nerdeydin benim yol arkadaşım senin le yollar muhabbetli geciyor allah muhabbetimizi bozmasın inşallah kalıcı ve aktif olursun tekerin hep düz bassın:cat:

sercan kardeşim benim namıma verdiğin yanıt için teşekkür ederim. Güzel kozak ve bergama resimleri için de ayrıca teşekkür ediyoruz. Havran motor dostları.

Son düzenleme:
arkadaşlar malatyadaki katliamı lanetle kınıyorum. İnsanlar farklılıklarıyla anlamlı ve değerlidir. Demokrasi bunun hazmedildiği en iyi sistem olarak günümüzde yönetim biçimi olarak benimsenmiştir. Allah'ın verdiği canı sadece Allah alabilir. Fikirlerine, inançlarına, zevklerine katılmadığımız herkesin ölümünü reva görmek en hafif tabirle sapkınlıktır. Barış ve huzur dolu günlerde teker çevirmek umudumla....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar