İBB Eminönü Balık Ekmek

Mafyalaşmaya başlayan her türlü oluşumun başını ezeceksin. Darısı değnekçilerin, valelerin ve gelecekte de Uber'cileri döven taksicilerin başına.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Olayı çarpıtıyorsun. Teknelerin kaldırılması; orada olaylar çıktı, işletme kötü, bunlar mafya diye değil. Kıyı şeridi proje kapsamında komple değişeceği için revizyona uğrayacağı için yeni projede de bu balık ekmek tekneleri olmıyacak. yani bundansonra başkasına da kiralama olmıyacak.
Gerçek sebep o muymuş?

Peki bu kültürü yok edip yerine ne yapacaklar?

Saçma.

İstanbul'da yaşamadım hiç. Ama geldiğimde ben bile yemiştim. On yıllar geçmiş olmasına rağmen hâlâ hatırlarım.

Kötüyse iyileştirirsin, ama yerleşik kültürü yok etmezsin, bir değerdir sonuçta. Korumak lazım bence.

Motosikleti
D400
Okudugum haberlere göre

3 adet balıkcı tekelinde orası.

2007 de 10 yıllık sözleşme yapılmıs, 2017 de bitmiş. Sözleşme yenilenmemiş , işlem yapılmadıgından otomatik uzamış.

Bu teknedeki arkadaşların bazıları da asayiş olaylarına karışmış öncesine de bakıldıgında.

İmamoğlu'nun "kesin olarak burada balık satılmayacak" tarzı bir yaklaşımı yok, düzenleme yapılacağı ve düzenleme sonucu tek bir işletme üzerine yogunlaşılabileceği ya da başka bir proje olarak oranın değerlenebileceği söylenmiş.

Yazdıgım şeylerin ilk kısmı yandaş medyadan son kısım da öteki yandaş medyadan.

Yani burada militanlık yapıp uydurma şeyler paylaşmayın. Utanmasanız imamoglu karısına manikürcü acacakmış orada diyeceksiniz.

Moderatör
O balıkçıların olduğu bölge tam bir keşmekeş. Turşu suyu satan var, boza satan var simit satan var, mısır satan oyuncak satan var var da var.
Hindistandan hallice bir görüntüsü var. Yerler pislik içinde, karşısındaki kaldırımlara/merdivenlere oturayım dinleneyim desen merdivenler artık çöpten, kirden kararmış.
Bir turisti gözleri kapalı olarak evinden o noktaya getirsen neresi burası diye sorsan Hindistan veya Bangladeş der.
Zaten Eminönü sahilinin baştan düzenlenmesi şart, Harem feribot iskelesinden haliç köprüsüne kadar heryer keşmekeş. Oradaki esnaf ve seyyar satıcılar için modern büfeler yapılıp onları da mağdur etmeden bir çözüm bulunması gerekli.

Yıllardır orası öyle. Şimdiye kadar ki kötü halini akp li belediyelerin suçu olarak görelim. Bakalım Ekrem başkan ne yapacak. Daha iyi hale mi getirecek yada daha kötü halemi.

Hemen aktroll muamelesi yapmayın ben LDP liyim :)

Yerler pislik içinde, karşısındaki kaldırımlara/merdivenlere oturayım dinleneyim desen merdivenler artık çöpten, kirden kararmış.
Bunun balıkçılar ile ne alakası var. Temiz tutmak, temiz tutturmak belediyenin asli görevi. Belediyenin yapmadığı / yapamadığı bir işin ceremesini başkalarına yüklemek olmaz.

Moderatör
Bunun balıkçılar ile ne alakası var. Temiz tutmak, temiz tutturmak belediyenin asli görevi. Belediyenin yapmadığı / yapamadığı bir işin ceremesini başkalarına yüklemek olmaz.

Bunun oradaki balıkçılarla alakası olduğunu söylediğimi nereden çıkardınız.?

Demişim ki Harem Feribotundan Haliç köprüsüne kadar düzenlenmesi lazım. Balıkçılar mı düzenlesin demişim? Heryer pislik içinde demişim, balıkçılar mı temizlesin demişim ?
Oradaki seyyar satıcılara yeni modern büfeler yapılsın düzenlensin oralar demişim, seyyar satıcılar veya balıkçılar kendisi mi yapsın demişim?

Abi harbiden yaşlı ve bana karşı çok kötüsün. Biliyorum sevmiyorsun da beni. Niye böylesin hakikaten ?

Yıllardır orası öyle. Şimdiye kadar ki kötü halini akp li belediyelerin suçu olarak görelim. Bakalım Ekrem başkan ne yapacak. Daha iyi hale mi getirecek yada daha kötü halemi.

İstanbulu aynı ekip kaç yıldır yönetiyor. Teeee ondan öncesine bakmak lazım ki o zamanlar ile bu zamanları kıyaslamak çok adil olmaz.O zamanki hali iyiyse bile bu onların iyi olduğu anlamına gelmez.O istanbul ile bu günkü istanbul farklı şehirler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Herhangi bir olay karşısında verilen tepkiye göre insanları sınıflandırmayı ne zaman bırakacağız?

Açıkçası böyle yapanlar kendi kabileciliklerini ortaya koymuş oluyorlar, herkesi kendileri gibi zannediyor olmalılar çünkü...

Demişim ki Harem Feribotundan Haliç köprüsüne kadar düzenlenmesi lazım. Balıkçılar mı düzenlesin demişim?

Bakın @oktayakgoz olayın oraya gideceğini görerek baştan gardını alma ihtiyacı hissetmiş. Bunu yapmayan @Lucas, ki yapsa ne farkeder tartışılır, söylemediği şeyler için kendini savunma durumunda kalmış.

Yahu bugünün İmamoğlu'nun yarının Erdoğan'ı olmayacağının ne garantisi var?

İlle de herkes bir kabileye üye olmak zorunda mı?

Son düzenleme:
Zorunda tabi; bizimki gibi bireyselleşmenin eksilerde gezdiği memleketlerde başka türlüsü ne mümkün?

İnsanoğlu sosyal bir hayvandır. Kabile kötü bir şey değildir :) Tabii ki sizin de söylediğiniz gibi her şeyin .okunu çıkarmayı sevdiğimizden ve bireyselliği sayıf bir millet olduğumuzdan iş kabileciliğe evriliyor. Ondan sonra gelsin kabile savaşları.

Motosikleti
750x
İlle de herkes bir kabileye üye olmak zorunda mı?

Siz farkında değilsiniz sanırım ama Türkiye artık bir akraba devleti.
Damadı, danışmanı, danışmanının damadı bile aynı kabilenin üyesi.
İmam osurunca cemaat s*çıyor.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Halkın çoğu gram karaktere sahip değilse yapacak pek bir şey kalmıyor maalesef.

hiç birimiz bir şey yapamıyoruz gördüğün üzere. ne zamlara tepki var ne de ülkemizin kurucusu olan atatürke atıfta bulunanlara bir şeyler yapabiliyoruz ne de adaleti aramak için bir şeyler yapıyoruz.

hiç bir halt yaptığımız yok, sözümün arkasındayım.

Adamlar mafya her yerde bi adamlari satin aldiklari var kolay olmaz onlari kaldirmak ama seve seve kaldirilicak inş.

İstanbul'un göbeğindeki bir para makinası sıradan adamlara verilmiş değildir tabii ki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar