I love you diyen köpek :)

Benim köpek de evde terlikleri, ayakkabıları kaçırıyo sağa sola saklıyo anca :mrgreen:

cenkmenderes,
sen onu at motorun arkasına sonra songaz ! " I love cenk demezsen indirmem " de :p bakalım ne yapacak :cherry:

Isırır heralde :mrgreen: Pek motora bindirilecek boyutta değil arkadaş.. 50 kg kadar

:sunny: ok vaz geçtim. sakın sana bu fikri verdiğimi ona söyleme. köpek milleti kinci olur neme lazım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bunu diyen , başka şeyde sööler arkadaş :)
allah korusun yani............. :thumleft:

hani bu kdaar olur dedirtecek olay yanii :silent:

Moderatör (forrap)
Bende televizyonda gördüm...Cidden bence ''I Love You'' diyen ''I .... You'' da der abi dikkat etmek lazım :p

bende muhabbet kuşu var , neler neler diyor, ne küfürler ediyor, papağandan daha çok konuşuyor, şerefsiz... :queen:

federalin kuşuna sahibinin karakteri yansımış ....napsın kuş...sahibi ne öğretirse onu yapıyor....piyano çalsa...fransızca konuşsa...parende atabilse...veya evrim teorisini açıklasa şaşardım.... :queen:

Moderatör (forrap)
mete_han, abi olmuyo öyle federalin kuşu falan sana yakışmıyo :cherry: :queen: Cık cık cıkkkkkk :p

ya forrap abi sen zındık bir adamsın yaaa....yuhhhhhhhhh....oha ve bilumum çüş diyorum....oğlum nereye msj atsak kilitleniyo...bize gıcık bir admin var...bi yakalarsam muck muck....takip altındayız federal forrap ve power nereye yazı yazsak orayı kurutuyoruz...sitenin diğer sakinleri bize uyuz olmasın hacılar...bunlar gruplaşıyo diye falan...

Forumdan Uzaklaştırıldı
BI ZAMANLAR BI TANE K9 KURT KOPEGINE DEDIRTMISLERDI ı LOVE YOU.BEN TAA O ZAMAN YAMULMUSTUM DUYUNCA.

bu nası ı love you yaa :) kız arkadaşınız size böyle ı love you dese naaparsınız??
valla ben topuklar kıça vura vura kaçarım:)

ı love you muş!!! aöleeiiee laaaaaeeeöö yuuoooeeee.... he canım he ben bende...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kobayashi, +1111 walla bende bıseye benzetemedım.ayrıca yukarda yazdıgım yanlıs oldu k9 a I'm hungry dedırtmıslerdı.o bundan daha anlasılırıdı.
kız arkadaşınız size böyle ı love you dese naaparsınız??
kız arkadasım bana boyle dese hav hav der topukkkk........

kobayashim hayvancağızdan ülkesinin ırak politikası hakkındaki yorumlarını beklemiyorsun herhalde...adı hıdır elinden gelen budur.... :king:

abi ben yoktum bende geldim :cherry: federal abinin kuşu filan ulan forrap başlık güme gidecek şimdi :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar