hysong gv 250 nasıl bir motordur bana sorun yaşatırmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selam arkadaşlar hysong gv 250 nasıl bir motor alırsam sorun yaşarmıyım? ve antakya hatayda bu motoru kulanan arkadaş varsa motoru yakından görüp arkadaşında fikrini almak isterim şimdiden yardı ve vercyniz fikirler için teşekkür ve kazasız günler

Hiç kullanmadım ama cruiser grubunda en iyi 250 lik makine diye çok okudum hep tavsiye edilen bi motosiklet 250cc cruiser alacak olsam gözümü kırpmadan alırdım heralde

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benim almak istemedğim bir motor, sorun tabi çıkarıyor Japon lar bile çıkartırken bunun çıkarmaması anormal olur, 250 sıfınında lider konumda diyebilirim, onu alma şunu al diyemeyiz. 30.000 KM garantisi var boru değil :)

Ben de 2006 model var, alalı 3-4 ay olacak, yaklaşık 4000 km yaptım, lastik, yağ yağ filtresi, hava filtresi, zincir gibi sarf malzemelerinin dışında hiçbir derdim olmadı, karbüratörlü model, enjeksiyonlu olanları uzun yolda rahat 3 litre yakıyorlar 100 km de, elektrik sistemleri de biraz daha iyileştirilmiş bizimkilere göre. Ciddi sorun yaşayan da duymadım bugüne kadar. Cruiser modelleri arasında da titreşimi en az olan makinalardan biri, chopper değil, çünkü devirli bir motoru var, 12 bin devire kadar gidiyor, gayet keyifli bir kullanımı var, çin malı yanına bile yaklaşamaz, kalitede japon mallarına daha yakındır, tabii ki onlar kadar değil, sonuçta fiyatı belli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar