Hyosung Termostat parçası stoklarda yok

Bugün termostat bozuldu, 3 kere hararetin ucundan döndü tamirciye gelene kadar. Termostat'ı bir nevi iptal edip suyun direkt geçmesini sağladık. Bu seferde motosiklet hiç ısınmıyor. Termostat almam gerekli. İkinci el de istemiyorum yeniden yapar vs.. Satan yer biliyor musunuz?
Motor: Hyosung GD250R

Geçmiş olsun. Termostatlar genelde birbiri ile uyumlu parçalardır. Yani mesela bir termostat 20 farklı motora uyabiliyor. Sıfırını bulamazsanız, termostatı elinize alıp, parçacıları gezmek muhtemelen çözüm olacaktır. Muhtemelen Sym, Suzuki ya da başka bir markanın termostatı uyacaktır. Derece olarak da tutturmaya dikkat ederseniz iyi olur.

Ygz

Motopitti galiba onlara bir sorun yoksa da hyosungun bir sitesi vardı yurtdışı orada kesin vardır

Fan açmama sorunu yaşıyorsan termostatı aldığına pişman olacaksın boşuna para verdiğinden :D

Fan açmama sorunu yaşıyorsan termostatı aldığına pişman olacaksın boşuna para verdiğinden :D

Hocam farkındaysan sorun çözüldü eve geldim. Devirdaimi test edildi çalışıyor. Fan test edildi çalışıyor. Bütün sensorler çalışıyor. Termostatı söküp kaynar suyun içine attık. Termostat açılmadı. Delip direkt bağladık motorda şuan tık yok. Şuanda motosiklette tam tersine ısınmıyor. Fan açmama gibi bir sorunu yok.

Hocam farkındaysan sorun çözüldü eve geldim. Devirdaimi test edildi çalışıyor. Fan test edildi çalışıyor. Bütün sensorler çalışıyor. Termostatı söküp kaynar suyun içine attık. Termostat açılmadı. Delip direkt bağladık motorda şuan tık yok. Şuanda motosiklette tam tersine ısınmıyor. Fan açmama gibi bir sorunu yok.

İlk başta fan açmamasından dolayı mı değiştirdin termostatı

İlk başta fan açmamasından dolayı mı değiştirdin termostatı

Motorun ibresi sona dayanmıştı hararet. Kenara çektim, fan deli gibi çalışıyordu. Devirdaim yapıyordu. Soğuduktan sonra fan sesi kesildi. Fan müşürü gayet güzel çalışıyor. Sorun termostat'ta. Hem sorun şuan çözüldü. Sadece yeni termostat gerekli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar