Hyosung ST7

Ve karşınızda yeni Hyosung ST7.

678cc DOHC motora sahip Kore ‘li ilk olarak geçen yıl Milano ‘da ki fuarda karşımıza çıkmıştır. Firmanın başarılı modeli GV Aquila 650i nin yerini alması beklenen araç 229 kg ağırlığında.

62.5 bg güç ürettiği açıklanan aracın siyah ve kırmızı renk seçeneklerinde 6299 avro satış fiyatı ile Avrupa da satışa sunulmasu bekleniyor.

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

Ekli dosyalar

• 2mc6fls.jpg
    2mc6fls.jpg
    12.1 KB · Görüntüleme: 7,755
gidonun yüksekliği ve radyatör kromları (eğer kromsa) çok şık duruyor, eğer sesi de salt boğuk egzost sesinden ibaret değilse, harleyler gibi piston sesi de veriyorsa çok iyi bir motor gibi duruyor, bakalım ülkemize gelecek mi ve piyasası ne olacak.

buram buram honda shadow mu kokuyor yoksa ben nezle olduğum için koku mu alamıyorum :cyclopsan

MkD

gv650 bir değişikdi bu daha klasik olmuş daha hoş duruyor :)

deo

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hyosung goruntuye önem veriyor ah birde kalıteye önem verse:)

Bence aquila daha şık idi bu da ayrı bir kategoriye alınsa daha güzel olur.Hem model çeşitliliği de artar.

Bence honda shadow a benzer özellikler taşıyor. Far, çamurluk vs. Ama bu motor serisinin sevmediğim yanı motorunun naked motoru şeklinde dizayn edilmiş olması ben bir cruizer kullanıcısı olarak arzuladığım şeylerin başında patata patata dize düzensiz çalışan motor sesidir. Yani gerçek v-twin motoru kesinlikle olmalı cruizerin. Hyosung güzel motor gerçekten ama bazen yollarda görüyorum egsozu vs yanmış gv 650 ler canım sıkılıyor insanlar dünya para verip alıyorlar ve tek kat yapılmıış veya özensiz yapılmış krom parçalar kısa sürede sorun yaratıyor. Harleyin en sevdigim yeri 1. sınıf çok kaliteli kromajlara sahip olması ve sesi.

hyosung... kullananlar seviyor ama bence suzuki'nin motorunu ve diğer markaların şase/karoserini kopyalayan ucuz malzeme ile üretim yapan bir firma. yenilikten ve tüketici memnuniyetinden uzak. gelelim motosiklete :) bence jantlar haricinde hoş duruyor, bir de kuyruk tasarımı daha iyi olabilirmiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar