Hyosung - St Kanuni Hakkında

Katılım
10 Mar 2013
Mesajlar
9
merhaba arkadaşlar.

Ben eskişehir'de yaşıyorum. Burada hyosung satan bir yer bulamadım. St kanuni satan yerler var. Artık hyosung adıyla değil de kanuni adıyla mi satışı yapılıyor? Hyosung ile kanuni arasında bir fark var mi? Bu yaz almayı düşünüyorum ama bu konu çok kafamı kurcaladi. Bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim.
 
Katılım
31 Ocak 2013
Mesajlar
1,106
Artık hyosung yok yeni adı ile Kanuni St huzurlarınızda :cat:
 
Katılım
8 Tem 2008
Mesajlar
1,471
Artık hyosung yok yeni adı ile Kanuni St huzurlarınızda :cat:

artık Hyosung olarak satılmakta.

@EvilCraft
bayi listesine baktın mı?

DELİKLİTAŞ MAH. ASARCIKLI CAD. NO.62
ODUNPAZARI - ESKISEHIR
0222 2201324-2303303
[email protected]

olmadı Ankara'da bulunan 4.44 motora bakarsın.

4.CADDE NO:44/A EMEK
CANKAYA - ANKARA
03122224343
[email protected]

ayrıca insanlar neden isime bu kadar takılıyor anlamadım gitti, sonuçta motor tek fabrikadan çıkıyor..
 
Katılım
2 Mar 2012
Mesajlar
1,861
isme takılanlar aslında hyosungunun üstüne suzuki etiket yapıştıranlar :)
 
Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
1 Eyl 2009
Mesajlar
4,559
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aslında tam olarak aynı motosiklet. 2005-2007 arası Hyosung, 2008-2013 Şubat arası St Kanuni olarak satıldı ama son bir aydır yine Hyosung'a döndü isim. Ama elinde St Kanuni etiketiyle motor bulunan bayiler tabii ki elindekini satmadan yenisini almayacaktır.
 
Katılım
10 Mar 2013
Mesajlar
9
artık Hyosung olarak satılmakta.

@EvilCraft
bayi listesine baktın mı?

DELİKLİTAŞ MAH. ASARCIKLI CAD. NO.62
ODUNPAZARI - ESKISEHIR
0222 2201324-2303303
[email protected]

olmadı Ankara'da bulunan 4.44 motora bakarsın.

4.CADDE NO:44/A EMEK
CANKAYA - ANKARA
03122224343
[email protected]

ayrıca insanlar neden isime bu kadar takılıyor anlamadım gitti, sonuçta motor tek fabrikadan çıkıyor..

Evet bayii listesine baktım. Adresini vermiş olduğunuz mağaza Denge Mağazası... Oradaki adamla konuştuğumda Hyosung ismini bilmediğini söyledi. S&T Kanuni dediğimde 'hee o motor mu? Var tabii ki' dedi. :) İsime taktığımdan değil. Eğer motor aynı fabrikadan çıkıp Türkiye'ye geldiğinde Hyosung ismini silip S&T Kanuni yazıyor ve piyasaya öyle çıkartıyorlarsa eyvallah. Ama bu da bana çok saçma geldi. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:25 ----------

Aslında tam olarak aynı motosiklet. 2005-2007 arası Hyosung, 2008-2013 Şubat arası St Kanuni olarak satıldı ama son bir aydır yine Hyosung'a döndü isim. Ama elinde St Kanuni etiketiyle motor bulunan bayiler tabii ki elindekini satmadan yenisini almayacaktır.

Mağazadaki adamla konuştuğumda ellerinde olmadığını söyledi. İnternetten bana modeli falan teyit ederken kanuni'nin sitesinden gösterdi. Yine adama sorduğumda S&T Kanuni etiketiyle geleceğini söyledi.
 
Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
1 Eyl 2009
Mesajlar
4,559
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mağazadaki adamla konuştuğumda ellerinde olmadığını söyledi. İnternetten bana modeli falan teyit ederken kanuni'nin sitesinden gösterdi. Yine adama sorduğumda S&T Kanuni etiketiyle geleceğini söyledi.

Durumu bilmiyor da olabilir, Hyosung etiketli olanlar henüz gelmemiş de olabilir arayıp sor http://hyosung.com.tr/Iletisim.aspx
 
Katılım
8 Tem 2008
Mesajlar
1,471
Evet bayii listesine baktım. Adresini vermiş olduğunuz mağaza Denge Mağazası... Oradaki adamla konuştuğumda Hyosung ismini bilmediğini söyledi. S&T Kanuni dediğimde 'hee o motor mu? Var tabii ki' dedi. :) İsime taktığımdan değil. Eğer motor aynı fabrikadan çıkıp Türkiye'ye geldiğinde Hyosung ismini silip S&T Kanuni yazıyor ve piyasaya öyle çıkartıyorlarsa eyvallah. Ama bu da bana çok saçma geldi. :)



yok lafım sana değil zaten, St kanuni'den Hyosung geçişine bayram edenler var.

Eskirşehir'de bulunan bayi böyle bir konuşma yaptıysa sen direk 4.44 motor ile iletişime girsen daha iyi olucak bence.
 
Katılım
10 Mar 2013
Mesajlar
9
yok lafım sana değil zaten, St kanuni'den Hyosung geçişine bayram edenler var.

Eskirşehir'de bulunan bayi böyle bir konuşma yaptıysa sen direk 4.44 motor ile iletişime girsen daha iyi olucak bence.

Yazın almayı düşündüğüm için alacak olacağım zaman orayla da iletişime geçerim. İlginize teşekkürler.. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:41 ----------

http://www.kanuni.com.tr/haberler/340/hyosung-yeniden-turkiyede

Bir ara ST-Kanuni olarak gelmişti. Fakat şimdi tekrar özüne döndü.

2013 modelleri yine Hyosung olarak gelecek o zaman. Bunu da gördüğüm iyi oldu, teşekkürler.. :)
 
Katılım
31 Ocak 2013
Mesajlar
1,106
Tekrar hyosung mu oldu bunu bilmiyordum ya daha iyi olmuş aslında motoru yurt dışından getirip burada ismini değiştirmek saçmaydı zaten.
 
Katılım
1 Tem 2006
Mesajlar
2,223
Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Onca para verip Kanuni etiketiyle kimse dolaşmak istemezdi zaten. Kanuni bu konuda yanlış adım attı. Şimdi getirdiği Hyosung larda çok pahalı zaten , bu işi rayına oturtana kadar pazar dan zarar ayrılacak.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst