Fi ışığının genel yanma nedeni sensörün belirli aralıkların altında veya üstünde çalışması durumunda ya da hiç değer alınmamasından dolayı ecu tarafından yakılıyor mesela bir sebepten ötürü o sensörün kablosu hasar gördü ecuya belirlenen aralıklar dışında sinyal gönderir ışık yakar sensör bozulur değer gelmez vs yine yakar.
Bu arada bizim motorların 5bin devirde güç gelmesi yaşaması(sabit gazda 5bin devirden itibaren hafif atılır gibi olup daha hızlı devirlenmesi) normal mi? diğer kullanan arkadaşlar bilgi verebilir mi?
merhaba h4 soket beyaz ampül taktım çok güzel oldu. h4 soket 55w/60w olarak alırsanız bir problem yaşamazsınız. Orijinal ampülü 55w kısa 60w uzun değerleri.
55w/60w elektrik tüketim değerleri değil mi? mesela h4 lo/hi 30w/30w tüketen bir led ampul taksam sistemdeki elektrik ihtiyacı azalacağından tesisat üzerindeki yük azalmaz mı?
Bir de 2 üst sıradaki yazımda sorduğum sorunun cevabını bilen yok mu?
İyi günler bir sorum olucak nisan sonu gibi bir kaza yaptım ve kazada km saatim ön çamurluğum farım ve bir kaç küçük parça olmak üzere hasarım var.Motorumu servise götürdüm eksper falan geldi o süreçleri atlattım parçalarımda geldi türkiyeye motoran üstünden fakat km saatimi göndermek için kazalı olan km saatimi istediler bunun anlamı nedir?Servise sorduğumda onlarda bilmediklerini söylüyolar 2 gündür motorana ulaşmaya çalışıyorum cevap yok telesekreterli bir kurum nasıl telefonu açmaz onuda anlamıyorum bir bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin şimdiden teşekkürler
İyi günler bir sorum olucak nisan sonu gibi bir kaza yaptım ve kazada km saatim ön çamurluğum farım ve bir kaç küçük parça olmak üzere hasarım var.Motorumu servise götürdüm eksper falan geldi o süreçleri atlattım parçalarımda geldi türkiyeye motoran üstünden fakat km saatimi göndermek için kazalı olan km saatimi istediler bunun anlamı nedir?Servise sorduğumda onlarda bilmediklerini söylüyolar 2 gündür motorana ulaşmaya çalışıyorum cevap yok telesekreterli bir kurum nasıl telefonu açmaz onuda anlamıyorum bir bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin şimdiden teşekkürler
Herkese merhabalar, nasılsınız arkadaşlar? Geçtiğimiz yıllarda burada oldukça aktiftim. 2 tane gv 250 sahibi oldum birisi 2006 birisi 2013 model, ikisini de hakkıyla bolca kullandım dağ bayır, uzun yol, şehir içi, kumsal, çakıl, arazı aklınıza ne gelirse bana mısın demedi. Bence motoru ve yürüyeni çok güzel bir motor, ancak elektrik sıkıntıları beni bezdirdi ve kafam atınca da sattım gitti. Motoru çok kuvvetli, rampaları 5. vitesle çıkar, cbr ile hızlanma konusunda kapışabilecek bir motor. Çok severdim çok
Motoru tanımayan arkadaşlara tavsiyem, akünüzü en çok 2 yılda bir değiştirin, orıjınal yada japon motosikletlerin gv 250 ye uyumlu konjektörlerini kullanın. Motorunuza elektrik çekecek ekstra donanımlar bağlamayın. Motorunuzun şarj durumunu sıklıkla kontrol ettirin, konjektörün yanmasını beklemeyin.(Bu yüzden iki defa yolda kaldım.)
Neyse, buralara uğrayıp içimi dökmek istedim. Gv 250 den sonra bir süre motorsuz kaldım ve bir kaç ay sonra pulsar aldım, 4-5 ay kadar pulsarı da her şartta kullandım, bana mısın demedi güzel motormuş. Ancak yüksek hacimli motor alacak bütçem olmaması ve pulsarın da uzun yolda yetersiz kalmasından dolayı pulsarımıda satıp kendime benimle neredeyse yaşıt sayılabilecek bir araba aldım, Renault Europa R19, şimdilik memnunum, rüzgar yemeden seyahat ediyorum ve basınca gidiyor.
Bu arada Gv 250 ile ilgili bir çok bilgi bulabileceğiniz bir blogum var, zamanında bol vakitte böyle bir şey yapmıştım. Motorun bir çok şeyini kendim söker takardım, tamircilerin yaptıkları işler aslında çok basit, sizlere de elimden geldiğince anlattım.
https://hyogv250.blogspot.com
Adresi yukarıya bıraktım, sağlıcakla kalın. :king:
tabiki o kadarda değil dir gidip ss deki sürüş tarzını direk cruiser makinaya koymazlar .. map de oynamayı ona göre yapmışlardır.. sonuçda biri beygir hp sürat bir diğeri tam tersi tork ağırlıklı motor tarzları..
Benim demek istediğim cruiser makinada beklentiyi sürat ve hacim merkezli tutmak yanlış.. cruiser makina keyif aracıdır zevk aracıdır ..
ben 600 lük yada 800 lük cruiserda alsam yapıcağım sürat 110-140 arası falan olucak 250 likde alsam bu olucak.. hiç bir cruiser yada choppercı 160 ı göriyim 180 i göriyim 240 yapıyım diye binmez motora.. zaten motorlarda ona müsade eden izin veren motorlar değil..
Merhaba 2015 model gv 250 kullanıcısıyım. bir sorum olacak daha önce başına gelmiş veya konuya hakim arkadaşların yardımını rica ediyorum. ön çamurluğum ikinci kez abuk subuk nedenlerden dolayı kırıldı ilkinde orjinal parça ile değiştirmiştim. Ancak parça iki buçuk ay gibi bir sürede geldi. ön çamurluk gibi bir parçanın distiribitörde olmayışı ayrı bir rezilliktir zaten. Neyse yardıma itiyaç duyduğum konu ise alternatif bir ön çamurluk var mıdır? Hem ucuz hem kolay bulunabilecek bir başka motorun ön çamurluğunu takma ihtimalimiz bulunmakta mı? Şimdiden teşekkürler...