Ben de umutlanmıştım ama..
[url]http://i.hizliresim.com/ZZLV1a.png[/url]
Göndereyim hocam, bu dediklerinizi bir günde yapabilir miyiz?
Sabah gelip akşam dönmek gibi, ya da öğlenden akşama?
Çözülecek gibi değil, çekilecek dert değil
Belki de bir sorun yok kaptan, turlayalım mı biraz demek istiyodur..(korece)
siz bana fotoları gönderin bir bakayım, nikelaj işi ise randevulaşırız aynı gün olmaz nikelaj, kazanlar yanmadan önce sizi ararım bana parçaları gönderirsiniz çünkü komple soyulup temşzlenip yeniden niikele hazırlanması lazım, belirli sayıda malzeme birikince yapılıyor nikelaj çünkü. eğer krom yada antimiyonsa malzemeler parlatılır 1-2 gün de o sürer ama şu var motor parçası ise (silindir kapağı,yan kapaklar gibi ) burda bizim sökme şansımız yok kendi tamircinizde söküp göndermeniz daha mantıklı olur koruma demiri sissy bar gibi sış bağlantılı aksesuarları sökeriz ama aynı gün teslim olmaz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:36 ----------
Eveet 1-3-2 arıza kodundan sonra, marş almama ve stop etme problemi ile yolda kaldım. Servise bıraktım.. Bekliyoruz
aynı dertler bendede başladı giderken birden devir verince yada yavaşlayıp tekrar hızlanmam gerektiğinde stop ediyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:37 ----------
arkadaşlar motorunuz rolantide kaç bin devirde çalışıyor benim 2015 2000 den aşağı inmiyor normal değil sanki bu oksijen sensörlerinden alakalı bir problem olabilir sanki değilmi .