Merhabalar,
GV250 alacağım, ancak kronik sorunları var mıdır, iki kişi uzun yolda sakin sürüşle sıkıntı çıkarır mı? Bilgi verebilir misiniz?
Levent Bey, bu konuda bilgilerinizi paylaşabilirseniz sevinirim, ayrıca ayaklık müşürü denen şey nedir, herkes çok sorun çıkardığından, hatta yolda kaldığından bahsedenler bile var.
Teşekkürler...
Arka bujiyi değiştirmek için depoyu, ön bujiyi değiştirmek için radyatörü sökmeniz gerekiyor. Radyatörü tamamen sökmeyin. Bağlantı cıvatalarını söküp az ileri almanız yeterli.arkadaşlar gv 250 kendisi buji degişimi yapan varmı varsa benimle paylaşırsa sevinirim. CR9E buji aldım inşallah uyar
Merhabalar,
GV250 alacağım, ancak kronik sorunları var mıdır, iki kişi uzun yolda sakin sürüşle sıkıntı çıkarır mı? Bilgi verebilir misiniz?
Levent Bey, bu konuda bilgilerinizi paylaşabilirseniz sevinirim, ayrıca ayaklık müşürü denen şey nedir, herkes çok sorun çıkardığından, hatta yolda kaldığından bahsedenler bile var.
Teşekkürler...
Arka bujiyi değiştirmek için depoyu, ön bujiyi değiştirmek için radyatörü sökmeniz gerekiyor. Radyatörü tamamen sökmeyin. Bağlantı cıvatalarını söküp az ileri almanız yeterli.
CR9E sıcak buji oluyor ne anlama geldiğini bilmiyorum. Standart olanı CR8E dir. CR9E yi ben taktım ama sanki vuruntulu çalışıyor gibi geldi. Sonra CR8E bulup tekrar değiştirmiştim.
arkadaşlar gv 250 kendisi buji degişimi yapan varmı varsa benimle paylaşırsa sevinirim
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:34 ----------
bilindiği üzere bizim motorların buji piposu bulunmuyor yurtdışından spariş veremiyoruz paypal kapandı istanbul da motopit diye bir yerde gözüküyor tanesine 87 lira istiyorlar bende burdaki paylaşımlardan gördüğüm ngk SD05F 5K kodlu buji piposunu ve yine CR9E buji aldım inşallah uyar
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:39 ----------
iki yıldır kullanıyorum uzun yolda yaptım samsun öyle çok sıkıntılı bir motor degil acizane kendi tecrübelerime dayanarak söylemem gerekirse yanlız alacağınız motoru almadan motopark cengiz ustaya bir göster derim sıkıntılı bir motor değilse ufak şeyler haricinde buji piposu gibi sıkıntı çıkartmadı
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:42 ----------
GV 250 İÇİN ÖN FREN BALATA KODUN BİLEN VARMI ACABA FA086 DİYE BİR ŞEY VAR AMA 2004-2007 UYUMLU FİLAN YAZIYOR
Gv 250 ön balata kodunu bilen varmı yada nerede bulacağız
[/Idle Speed Control Sensor Hyosung GT250 GT250R GV250 EFI models
Yok hocam bizimki gibi değil bunun sistemi çok daha farkli,yine de teşekkürler sagolasin
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:36 ----------
Arkadaşlar bilgisi olan varsa paylasirsaniz sevinirim
levent amartisörün altında dibinde alyanlı bir somun göreceksin onu açacaklsın ancak boşa dönerse uzuncA BİR M8 ROT ÇUBUGUNA kontra somun veya somunu puntala borunun içinden dönen parçayı somunu tutuyorsun söküyorsun veya monte ederkende sıkıyorsun ancak takarken aleminyum veya bakır contayı ihmal etme birde yagı doldururken içeride eski yag kalmasın en son cc sine dikkat etsende tam dik tutarken aynı seviyede olmalarına özen gösterki farklı yag seviyeleri farklı sertlik iyi olmaz.çıkan yaylarıda manuelde oldugu ölçüdemi kantrol et mümkünse biraz aç nede olsa basılıyor.kolay gelsin
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:04 ----------
anlıyamadıysan ve ya anlatamadıysam arayabilirsin bende hazır cubuk var yakındaysan uyarsa emanet alabilirsin 5322124353
arkadaşlar gv 250 37940HR8600 kodlu selenoıd sensörünün bozulduğunu söyledi usta bende gv 250 nin internetten katologuna baktım bu parçayı bulamadım motopit in sayfasında var 153 tl diyorlar 25-30 iş gününde teslim diyorlar merkezyedek parça 180 tl diyor bana yardımcı olabilecek varmı