- Motosikleti
- Kawasaki Vulcan S
ben unteksle konustum. onlar getrmıs parca acıyolarmıs.
Parçaları satın alabileceğimiz her hangi bir internet siteleri var mı?Yoksa servislerden vb. almak zorundayız?
ben unteksle konustum. onlar getrmıs parca acıyolarmıs.
Parçaları satın alabileceğimiz her hangi bir internet siteleri var mı?Yoksa servislerden vb. almak zorundayız?
Arkadaşlar aşağıda yazdığım parçalar/malzemeler yaklaşık ne kadar tutar ?
HYOSUNG GV250 2007 MODEL KARBÜRATÖRLÜ
EGZANTİRİK ZİNCİRİ : ... TL
MOTOR ZİNCİRİ : ... TL
ÖN FREN BALATASI : ... TL
ARKA FREN BALATASI : ... TL
YAĞ FİLTRESİ : ... TL
YAĞ : ... TL
HAVA FİLTRESİ : ... TL
BENZİN FİLTRESİ : ... TL
2 ADET BUJİ : ... TL
DEBRİYAJ BALATASI : ... TL
BENZİN ŞAMANDIRASI : ... TL
DEBRİYAJ TELİ : ... TL
GAZ TELİ : ... TL
ÖN DİŞLİ : ... TL
ARKA DİŞLİ : ... TL
Arkadaşlar aşağıda yazdığım parçalar/malzemeler yaklaşık ne kadar tutar ?
HYOSUNG GV250 2007 MODEL KARBÜRATÖRLÜ
EGZANTİRİK ZİNCİRİ : ... TL
MOTOR ZİNCİRİ : ... TL
ÖN FREN BALATASI : ... TL
ARKA FREN BALATASI : ... TL
YAĞ FİLTRESİ : ... TL
YAĞ : ... TL
HAVA FİLTRESİ : ... TL
BENZİN FİLTRESİ : ... TL
2 ADET BUJİ : ... TL
DEBRİYAJ BALATASI : ... TL
BENZİN ŞAMANDIRASI : ... TL
DEBRİYAJ TELİ : ... TL
GAZ TELİ : ... TL
ÖN DİŞLİ : ... TL
ARKA DİŞLİ : ... TL
Ultra saygı değer süper dürüst ve inanılmaz derecede müşteri dostu Uniteks'in sitesinde hala GV 250 için gaz teli gözükmüyor.Hyosungsource ta şu anki kurla 75 TL kargo ıvır zıvır en az 100 TL ye gelecek alt tarafı bir gaz teli.Ben neden 250 cc aldım?Masrafları,parçları bakımları ucuz olsun parça bulabilsin diye.Ulan 100 TL ye bir çok yüksek cc motorun gaz telinin hem itme hem çekme takım halinde alınabiliyor.Parça fiyatları büyük cc lerle yarışıyor.Bir de parça sıkıntısı var yurtdışında parça getiritiyoruz.Gören de diyecek MV Agusta,Triumph Harley falan kullanıyoruz.Şimdi alacağım gaz telini yine 5000 km sonra kopacak orası zaten ayrı bir olay.Ben ilk fırsatta elden çıkarıyorum bu aleti yeter bu kadar saçmalık.Bunun yerine ya şu Virago çakması bir Çinli alacağım her türlü parçayı uydururum,parçalar sudan ucuz yada gideceğim Kawasaki,Ducati tarzı bir şey alacağım aynı sıkıntıyı çekerim ama hiç olmazsa motosiklete biyorum derim.Alt tarafı bir gaz geli koptu anamız ağladı bir de daha ciddi bir şey olsa olacakları hayal bile edemiyorum.Bu forumu okuyan arkadaşlar bu size ders olsun Hyosung'u düzgün bir distribütör alana kadar,parça sorunu çözülene kadar Hyosung'tan uzak durun.Uniteks'e de buradan en derin sevgi ve saygılarımı fışkırtıyorum.
Zalimin Euro ile fiyatı varsa fakirin Hyosungsource.com/Hyosungwholesale.com ve ebay adresleri var
Debriyaj telini nasıl bu kadar koparıyorsunuz be![]()
Ben 35bin km kullandım.
Önemli olan telin dışı var elinizde. Orjinalden daha kalın iç teller satılıyor 5-10 tl ye alın bitane içine geçirin boyunu ayarlayın bi yankeski ile bitsin. Sonra gerektiğinde otobüs çekersiniz
Mesela
http://www.taymot.com/urun/debriyaj-teli-d-bas-jawa-250-ic-tel/932
arkadaşlar merhaba.. gv250 mi yeni aldım 2 ay oldu. ikinci el aldım. internetten yetkili servislerini bulamadım. sarıyer tarafında oturuyorum.motor konusunda yeniyim. servis konusunda tanıdığınız güvendiğiniz avrupa yakasında önerebileceğiniz bir yer varsa çok yardımcı olursunuz. acemiliğimi atlatana kadar biraz hırpalamış olabilirim motorubir ustaya göstermem gerekir diye düşünüyorum.
Senelerden 2012 gibiydi zaman hızlı geçiyo o zamanlardan bu motoru takip etmeye başlamıştım kronik beyin arızası boşa geçmede zorlanma yeni modellerin enjeksiyonlı oluşu hepsini yakında takip ettim belkide o zamanlar 100 sayfa okumuşumdur ilk bu motoru alıp kullananlar dahil.
Velhasıl 3 sene sonra bir gv 250 almaya çok yakınım.sabırsızlanıyorum. İlk motorum olucak kendileri.
Şu bebeği görmeye gidicem yarın ;
http://phoenix.craigslist.org/cph/mcd/5127859597.html
Yalnız benim bir sorum olucak soğutması sistemi nasıl motorun su soğutma hava soğutma? Çünkü bulundugun yerde hava sıcaklığı 40-43 dereceyi buluyor yazın.arizonada yaşıyorum.çok okudum bu motor hakkında fakat soğutma hakkında bişey göremedim. Acaba 250 cc oldugu için çokta gerekli değil mi ?
Aydınlatılmayı bekliyorum