Contayı değiştirmeyince kaçak-göçek olmuyo mu?
Valla bundan nasıl ölçü verebilirim bilmiyorum. Ölçü alabilecek olan biri varsa veya siz biliyor ve İstanbul'daysanız her zaman beklerim. Eğim açılarını filan bilmiyorum. Ama yükseklik, genişlik, derinlik gibi düz ölçüleri verebilirim.
Ben zonguldaktayım istediğimiz ölçüler onlar.verebilirseniz sevinirim.
Cumartesi günü İstanbul'da olacağım. İş için şu anda Mersin'deyim. Döndüğümde ölçer size yollarım.
Arkadaşlar merhaba,
Trafik sigortasıyla ilgili fikrinizi almak istiyorum. Bende 2014 model GV250 var. Geçen yıl aldığımda ERGO'dan 185 TL'ye trafik sigortası yaptırmıştım. Şimdi 200 civarı fiyat çıkıyor. Diğer sigorta şirketleri ise en az 300 istiyor. Siz trafik sigortanızı nereden yaptırıyorsunuz, ortalama rakamlar nasıl? Paylaşabilir misiniz?
Bu konu ile ilgili bir başlık varsa oraya yönlendirebilirseniz sevinirim,
Herkese güvenli sürüşler.
Sigorta şirketlerinin hepsi ayrı fiyat veriyor. Motorum Ankara plakalı. En düşük Ergo sigorta fiyat verdi 105 TL ye yaptırdım. 550 TL fiyat veren bile vardı.sigorta fiyatları şirketlere göre değişmiyor pek
Sigorta şirketlerinin hepsi ayrı fiyat veriyor. Motorum Ankara plakalı. En düşük Ergo sigorta fiyat verdi 105 TL ye yaptırdım. 550 TL fiyat veren bile vardı.
arkadaşlar merhaba
salı günü inşallah bende gv250 sahibi olacağım. gv250 için gözüm gibi baktığım cbf150 mi sattım. Çok üzüldüm ama inşallah gv250 unutturur. bu bilgi paylaşım formu karar vermemde çok etkili oldu, yorumları ve görüşlerini paylaşan herkese teşekkürler. Salı günü antalyadan motoru alınca fotoğraf paylaşımındada bulunacağım. herkese güvenli sürüşler
bende gv 250 satıp cbf 150 alıcamöğrenci olduğum için ve çok fazla kullandığım için benzin masrafı daha az ve uzun yol yapabilecek bir motor istiyorum. ama gv 250 sizi tatmin eder özellikle konforuyla ve performansıyla.. şimdiden hayırlı olsun
Selam dostlar, yine ben
Misal Türkiye dağıtıcısı daha yeni değişmişken ve motorun önümüzdeki yıllarda piyasa durumu belirsizken sıfırına 12450 vermek (tekrar hatırlatıyorum plaka ruhsat dahil fiyatı) ne kadar mantıklı sizce. İlerye yönelik neler olabileceğiyle ilgili görüşlerniz var mı?
bende gv 250 satıp cbf 150 alıcamöğrenci olduğum için ve çok fazla kullandığım için benzin masrafı daha az ve uzun yol yapabilecek bir motor istiyorum. ama gv 250 sizi tatmin eder özellikle konforuyla ve performansıyla.. şimdiden hayırlı olsun