Tabii ki turlayabiliriz. Maalesef çevremde motoru olan arkadaşım yok. dolayısıyla turlamak muhabbet etmek hoşuma gider. bu arada bana tavsiye etmiş olduğunuz heybe demirleri geldi ancak nasıl takılacağını henüz çözemedim. ctesi kartaldaki servise götürdüğümde orada rica etsem takarlar diye düşünüyorum. Belki nines'ın bahsettiği üzere Halil adlı arkadaşa biraz kıyak geçerim.
Bu arada müsait olduğunuz zaman konuşalım hem tanışmış oluruz hem 2 turlarız.
iyi akşamlar...
Merhaba Levent,
Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. Ctesi günü yeşilyurt a bir uğrayıp aletin derdi neymiş öğreneceğim. heybe demirlerini de taktıracağım.
Bu araba içinizde paletli basamaklardan kullanan var mı? Taktırmamı önerirmisiniz?
Bildiğim kadarıyla orijinal basamak gibi katlanabilme özelliği yok. Bu sebeple düşersem ( ki 3 sürüşte 2 kez düştüm bile) kolayca kırılabileceğini düşünüyorum. Ancak pek de güzel ve konforlu görünüyor. Sizler ne düşünüyorsunuz?
Tabii ki, siz bana müsait olduğunuz zamanlar için özel mesaj atın, buluşur konuşur biraz da süreriz.
Ben şahsen Highway Hawk'ın şu linkteki modellerinden aldım çok rahatlık oluyor. Hatta artçı için de aldım. Düz olanlarından denedim; sizi bilmem ama benim ayakkabımın burnu vites kolunun altına girmiyordu. Ayrıca bunlar çok geniş olmadığından düşüş esnasında az hasar görürler. Üstelik burun kısmı da aşağıya doğru eğik olduğundan vites yükseltirken sıkıntı olmuyor, ayağınızın burun kısmı kolun altına rahatça sığıyor. Bu arada koruma demirini taktırırsanız peg'ler çok hasar görmez.
Tabii ki, siz bana müsait olduğunuz zamanlar için özel mesaj atın, buluşur konuşur biraz da süreriz.
Ben şahsen Highway Hawk'ın şu linkteki modellerinden aldım çok rahatlık oluyor. Hatta artçı için de aldım. Düz olanlarından denedim; sizi bilmem ama benim ayakkabımın burnu vites kolunun altına girmiyordu. Ayrıca bunlar çok geniş olmadığından düşüş esnasında az hasar görürler. Üstelik burun kısmı da aşağıya doğru eğik olduğundan vites yükseltirken sıkıntı olmuyor, ayağınızın burun kısmı kolun altına rahatça sığıyor. Bu arada koruma demirini taktırırsanız peg'ler çok hasar görmez.
yeni katılanlara hayırlı olsun dıyeyım once ... Highway hawkın urunlerı gercekten çok pahalı,hele kendiniz yapacak kadar da işten anlıyorsanız durum daha beter..bu arada bende kavacıktayım güzel bir havada toplanalım tanısalım
2014 model sıfır km peşin 11.000, 9 taksitle 11.600 e bir motor buldum , 400 civarı alım masrafları 12.000 e geliyo temiz. Alıp almama konusunda çok tereddüt içindeyim fiyat iyi gibi. Tek sıkıntım kanuni distrübitorlüğü bıraktı , şimdi bu makinayı alırsak garanti yedekparça falan ne olacak ? motoran alırsa o mu verecek servisini yoksa kanuni devam mı edecek ? 10 yıl yedek parça sağlamak zorunda olduğunu biliyorum ama burası Türkiye. Bilemedim Ne dersiniz ?
Uniteks Hyosung un distribütörü olduğunu açıklamış.
http://www.uniteksmotordivision.com/hyosung/
Uzun zamandır burada yazdıklarınızı okuyorum. Burayı takip edenlere gerçekten çok faydanız dokunmuştur. GV 250'yi de 3 4 senedir takip ediyorum.
İnşallah bu yaz bende GV250 mi alıp aranıza katılacağım.
Uniteks Hyosung un distribütörü olduğunu açıklamış.
http://www.uniteksmotordivision.com/hyosung/
Uzun zamandır burada yazdıklarınızı okuyorum. Burayı takip edenlere gerçekten çok faydanız dokunmuştur. GV 250'yi de 3 4 senedir takip ediyorum.
İnşallah bu yaz bende GV250 mi alıp aranıza katılacağım.
Uniteks'in getirdiği markalar arasında İndian ve Victory de mi var yoksa ben mi yanlış görüyorum.
Şu şekilde link vereyim Uniteks'in getirdiği bütün markalar.;
http://www.uniteksmotordivision.com/