Merhaba arkadaşlar 2005 bir gv 250 aldim 38000 de. Ruya gibi calisiyordu gecen 4 gun kullanmadim su anda 5000 devri geçmiyor ustunden atıyor neredeyse beni ama geçmiyor. Neden olabilir şu anda serviste?
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:17 ----------
Bujiler değişti duzelme yok elektrik gecen kablolarda birkac siyrik onarımı yapıldı değişiklik yok bugun karbüratör temizlenecek ancak ayaklık musuru ve cdi ile ilgili paylaşılanlar var ancak motor sanki tek silindirde gidiyor gibi 5000 gibi devire gelince rodeo atı gibi üzerinden atası var acaba birisi o 4 günlük beklemede bir kablosunu falan mı kesti anlamadım fikri olan varsa böyle bir şey yaşayan bilgi bekliyorum. Saygılarımla
Beyin maliyeti ne olmuştu ki sana dostum?
2005 karbüratör motorlu benimki beyin var mi ki bunlarda? Bozulmak için 40000 km mi beklemiş![]()
Ergul;koruma demirini taktirirsan iyi olur senin icin,kafan rahat olur.
Kaskoyu her Sirket yapmıyor bildigim kadarıyla,sair Sigorta'da yapılıyordu hatırladığım tek o var.
Bahsettigin ceketi kullanıyorum cidden cok iyi,her konuda,20 km saganak yedim uzun y
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:31 ----------
YOlda,hic su geçirmedi,deri kalınlığı da güvende hissettiriyor.
Kask konusunda da ici cikartilabilen,gunes vizoru olan,bugu icin pinlock takilabilen bir kask almani tavsiye ederim,çeneden açılır olanlar da sehir ici yogun kullanıyorsan cok pratik olur
Verdiğin bilgiler için teşekkürler hocam,
Biraz daha düşününce şimdilik GV250 den vazgeçmeye başladım.
Daha önce vitesli motor kullanmadım. Ehliyet sınavı için eğitimde kullanırken gayet rahat biçimde kavşaklara girebildim. Fakat cruiser hiç kullanmadım daha önce. 0km GV250 alırsam daha kendim vitesli motora yeni alışırken bi yandan rodajı olacak. O yüzden şimdilik ybr125 gibi bir motorla trafiğe ve vitesli motora alışıp 2015 te GV 250 alırım diye düşünmeye başladım.
İlk motor olsa da sorun olmaz, direk GV250 al diye gaza getirecek varsa, çok iyi olur![]()
İstanbul anadolu yakasında veya daha iyisi kocaelide doğru dürüst bir servis var mı? Motor 110u geçince çekişten düşüyor, duvara çarpmış gibi gaz kesiyor, 110a kadar sorun yok gibi, benzin tüketimi de coştu, 5-6 litre gidiyor en az. Tam gaz verince var bu sorun, gazı tam açmayınca 120 civarına çıkabiliyor. Beyinle alakalı bişey herhalde diye düşünüyorum. Bujiler değişti, debriyaj balataları değişti.Saçma sapan servislerde boşu boşuna uğraşmaktan bıktım.