Sayıları tablo haline getiremedim ama
anlarsınız heralde 
İyi akşamlar arkadaşlar uzun süredir bir motor almak istiyordum ve arkadaş tavsiyesi üzerine Hyosung GV250 marka bir motora bugün baktık. Motorlu arkadaşım baktı ve motorun iyi olduğunu söyledi motor 7000 km. de kazası yok 2007 model Perşembe günü ruhsat işlemlerini halledeceğiz. Motor konusunda hevesim vardı ama tecrübem yok bu motor ilk motorum olacak trafiğe çıkacak cesareti ve tecrübeyi ne zaman edinirim bilmiyorum. Motorla ilgili tek tereddütüm lastikleri konusunda km. si az ama lastiklerin eski olması lastik ömrünü bitirmiş olabilir mi? Bu konuyla ilgili tavsiyesi olan arkadaş varsa şimdiden teşekkürler.
günaydın arkadaşlar;
http://www.hyosungsource.com/index.php?main_page=product_info&cPath=71&products_id=353
bu parçanın kullanılması ile ilgili yorumu olan var mıdır acaba?
vites azaltırken ön kısma yükseltirken ise arka kısmına basıyorsunuz. sanki kaldırmaktan daha pratik gibi geldi bana.
Aynı sorunu bende yaşadım,ama düşmemiştim çok şükür,Ön fren üst merkezi bozulabiliyor içindeki hidroliği açan pim sıkıntı yaratıyor ve aynı zamanda fren lambası da açık kalıyor fren kolu olması gereken konuma gelmediğinden,tavsiyem ya fren merkezini yenisi ile değiştirin (tamir takımı gibi bir durum yok) yada CBF 150 nin fren merkezi ve fren kolunu takın, çok daha uygun fiyata gelecektir.Anlayan bir arkadaşla gittik noterden satışı yaptık arkadaşım motoru ben arabayı aldım 1km. Sonra arkadaşım motordan düştü yanına gittim ön tekerlek kilitlenmişti fren tekerleği kilitlemiş bir süre bekledikten sonra fren açılmaya başladı ustaya götürdük uzun süre kullanılmadığından ve sıcaktan fren sisteminde birden şişme olmuş ve balatalar kitlemiş dedi zaten balatalarda aşırı ısınma vardı şimdilik bıraktık inşallah mesele hallolur. Ama beni korkutan ya arkadaşım düştüğünde arkadan gelen araç süratli olsaydı düşünmek bile istemiyorum 3 tane çocuğu var Allah korudu şunu anladım motor işi riskli ve tehlikeli
Yeni gv kullandım dün aksam,titreşim konusunda cidden cok fenaymis ilk zamanlar,su an devir olarak 8binlerde başlayan titreşimden fazlasını 5binden itibaren vermeye başlıyor.ben hep o yorgunluğa alıştığımızı sanıyordum ama asıl değişen ve rahatlayan motosikletin kendisiymis km ilerledikçe..bir de yaşlandikca motorun kaçışı cok iyi oluyormuş onu anladık kıyas edince![]()