Merhabalar;
Benim gibi yorum yapan çokmuş, okudum hepsini ama bir kez de ben yazayım.
Daha önce 1-2 kez kanuni otomatik vites motor kullanmıştım. Tecrübem yok yani.Fakat ehliyeti almadan önce 4-5 derslik bir vitesli motor eğitimim olacak, şu anda Ehliyeti almayı bekliyorum. Kafamda kesinlikle kalıcı olan bir düşünce Gv250 almak. maximum 2 ay içerisinde alacagım bu makinenin 0'ını. Motordan anlamıyorum, kafam basmaz. Tamam zamanla öğreneceğiz belki ama, 100km yol yapıp, durduk yere bir arıza yaparsa ve bende yolda kalakalırsam, servise vereceğim ücret yakar başımı; düşüncesi ile 0 almak istiyorum. Kii zaten, adamlar 5 yaşında motora 7000 lira para istiyorlar. 6-7 bin 2. el motora vereceğime 9 bine 0'ını alırım daha iyi. :cat:
Merak ettiğim bişey var benim.
Şimdi bu motorun sıfırı malum 9000 lira. Peki, bu fiyat anahtar teslim fiyatı mı ? Yani; ruhsat, plaka, sigorta v.b şeyler yapılıp mı veriliyor, yoksa bunların hepsini aldıktan sonra ben mi yapacam :santa:
Teşekkürler, iyi günler. :bestmt:
Fiyata ruhsat vs. dahil değil, yaklaşık 500 TL de onlara vereceksin. Ayrıca tercih edeceğin aksesuarlara göre 1000 TL'ye yakın da aksesuar parası verebilirsin. İkinci el konusunda da; eğer sorunsuz bir motor alırsan yolda kalma ihtimalin sıfır motordan fazla değildir. Mesela benim motorum 8 yaşında ve 45.000 km'de, hiç yolda kalmadım, kalacağımı da sanmıyorum.
İlker havaya at iki tane la bizim icin)
Ne renk alacaksın?
Yine de söyliyeyim, varsa bildiğiniz 2013 model gv250 bulunan bir bayii, önermenizi isterim. Plaka, ruhsat işlemleri için yarın bi trafik müşaviri ile görüşecektim hatta.r:
Levent gri-siyah dediğinin 2013 model olduğunu yazmış, yani halihazırda elinde 2013 olan bayi var.
2012 ile arasında yazılar dısında hiç fark yok,fiyat avantajı olacaksa 2012 alınır.yeni parti Haziran sonu geliyormuş,benim tanıdığım bir bayide 2013 model siyah-gri olanından bir tane var haberiniz olsun.
@ilker hesabını yürütmüşler haberin olsun![]()
Satılık olan koruma demiri Levent. Motoru koruma demirinin yanında hediye veriyorum.Koruma demirine talibim
Satılık olan koruma demiri Levent. Motoru koruma demirinin yanında hediye veriyorum.![]()