Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar merhaba...yaklaşık 7 ay önce 2010 model s&t kanuni gv 250 aldım.aldığımda 3000 km idi şuan 5500 civarında.motorda henüz sebebini bilmediğim stop etme huyu var.örneğin trafik lambasında beklerken tam kalkış yapacağım sırada stop ediyor.motoru ilk çalıştırdığımda yaklaşık 20-25 saniye sonra stop ediyor.genelde stop ettiği yerler standart.bu arada motorum enjektörlü.sebebini bilen varmı acaba neden ve niçin böyle bişey yapabilir?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar motorumun üzerindeki 2010 model 8000km deki shinko lastikleri pirelli lastikler ile degiştirecegim.herkes gibi bende bu plastik kayan lastiklerden şikayetçiyim.Lastikler yeni piyasaya çıkmış sıfır gibi aşınmıyor 50.000 km gitsekte aşınmayacak sanırım.pirelli ön arka bana 640 tl ye maloluyor.
Eski shinko lastiklerimi atacagım eger almak isteyen olursa isteyene verebilirim bilgilerinize.

Pirelli de ön için uygun ölçü yok nasıl Pirelli alacaksın anlamadım. Metzeler varken neden Pirelli? Ayrıca pahalı.

arkadaşlar merhaba...yaklaşık 7 ay önce 2010 model s&t kanuni gv 250 aldım.aldığımda 3000 km idi şuan 5500 civarında.motorda henüz sebebini bilmediğim stop etme huyu var.örneğin trafik lambasında beklerken tam kalkış yapacağım sırada stop ediyor.motoru ilk çalıştırdığımda yaklaşık 20-25 saniye sonra stop ediyor.genelde stop ettiği yerler standart.bu arada motorum enjektörlü.sebebini bilen varmı acaba neden ve niçin böyle bişey yapabilir?

Bir kaç farklı sebepten yapabilir kontrol etmek lazım, servise bir baktır.

Mecidiyeköy yetkili servis pirelli dedi o fiyata getirecekmiş yoksa bende metzeler istedim.uygun ebat metzeler alabilecegim yer bilen varsa ordan da alabilirim.

Emre gezi güzel olmuş resimler çok hoş.Ekim'de çadır kurduğumuz yerede uğramışsın sanırım dimi?:)

Az önce Garaj'a gidip koruma demirimi taktırdım. Cihan, Kaya abi seni andı :)

Mustafa iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Emre güzel gezi olmuş, tekerine sağlık.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
arkadaşlar bugün motorla biyerlere gittim durduktan sonra arka taraftan yanık lastik kokusu geliyordu nerden gelir bu koku yaşayan varmı böyle birşeyi..?

birde artçımda vardı arkada ayakkabısı değmiş biraz egzosa onun siyahlıkları vardı havada yağmurluydu bu akşam biraz değişik oldu benim için bu kokuları hiç beklemiyordum :cherry:

Motor yeniyse yanık kokusu gelebiliyor

derken editi gördüm :) bildiğin yanık taban kokusu o :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar bugün motorla biyerlere gittim durduktan sonra arka taraftan yanık lastik kokusu geliyordu nerden gelir bu koku yaşayan varmı böyle birşeyi..?

birde artçımda vardı arkada ayakkabısı değmiş biraz egzosa onun siyahlıkları vardı havada yağmurluydu bu akşam biraz değişik oldu benim için bu kokuları hiç beklemiyordum :cherry:

Kendin yazmışsın zaten kokunun sebebini. :) Ben her artçıma söylüyorum "bak bu egzoz, ayak koyma yeri değil ayakkabının altı orada kalırsa sana temizletirim" diye, sorun olmuyor.

Sevgiliyle de benzeri bir diyalog yaşanabiliyor ama sonuç farklı oluyor tabi :)

+ Egzoza ayağını koyma tabanın erir yapışır çıkmaz sonra
- Benden değerli mi otur sil!
+ Tabanının biri diğerinden kısa kalırsa karışmam!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Mecidiyeköy yetkili servis pirelli dedi o fiyata getirecekmiş yoksa bende metzeler istedim.uygun ebat metzeler alabilecegim yer bilen varsa ordan da alabilirim.

Anes motor metzeler satıyor oraya sorabilirsin, www.motolastik.com'dan metzeler siparişi verebilirsin. Ellerinde olmayabilir, beklemen gerekebilir önce arayıp sor. Dediğim gibi Pirelli de bizim motora uygun ebatta ön lastik yok, getireceğini söyleyen servise bunu söyle. Ayrıca metzeler daha ucuza alınabilitor bahsettiğin fiyata göre.

Ben de motorumun bir fotoğrafını paylaşayım, GV250 GS ADV :bounce: :p

481978_10151510795889530_2025741053_n.jpg

Emre gezi güzel olmuş resimler çok hoş.Ekim'de çadır kurduğumuz yerede uğramışsın sanırım dimi?:)

Artçının faydaları :p Cihan pembe kayalardan geri döndük, cebeciye kadar gitmedik.

Bu aralar kerpeye gitmek isteyen varsa minik bir uyarı, kerpe yolu trafiğe kapalı, kefken yada sarısu üzerinden gitmek gerekiyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Benim GV de bu. Foruma arada bi girip çıkıyorum yararlı oluyor paylaşmak istedim. Geçen far kaşı muhabbetini gördüm, ben Highway Hawk 140mm olandan kullanıyorum gayet havası değişiyor motorun bence deneyin 50 tl olması lazım. Saygılarla kazasız sürüşler. Motoru yatırma konusunda ben de biraz tereddütlüyüm Shinko'lardan ötürü ama şu ana kadar çok sorun olmadı. Geçen yaz ege turu yapmıştım, bu yaz da yapmayı düşünüyorum, belki grup halinde de yapılabilir haberleşelim derim.

20130327_150608.jpg

20130327_150617.jpg

20130327_150628.jpg

20130327_150639.jpg

20130327_150647.jpg

Şu çift renk kırmızı-siyah GV250'lerin kırmızı çizgili koltuklarını çok beğeniyorum :) Far kaşı farın ışığını etkiliyor mu?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Selamlar, ışık konusunda bir engelleme yok, zaten hayvan gibi bi lümeni olduğu için kısa farda bile millet uzun yakıyorum sanıyor :)

İlk aldığımda farlar dağa taşa bakıyordu, kısalar açıkken önümdeki arabalardan bol bol küfür yiyordum far adamların gözüne gelmesin diye uzunları yakıyordum, ışık huzmesi arabanın üzerinden geçiyordu :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
:D ama bence de az biraz öyle olmalı çünkü tek farı yanmayan bi araba zannedip cesur hareketlerde bulunabiliyorlar, yüksek ışıkla gelince bi kenara çekiliyolar noluyo lan diye yol açılıyor daha rahat ediyoruz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar