Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allahtan yılbaşından önce aldım 2012 model 0 km 8.200 tl iyimidir bu fiyat ?
İyi tabii ki
arkadaşlar bugün gittim arka balata değiştirmeye sabah çalışırken 2 saniye bastım anca çalıştı soğuktan olabilir diye sallamadım çıktım yola tamirciye vardım kapattım motoru konuştum böyle böyle diye sonra motoru içeri almak için çalıştırmaya çalıştığımda çalışmadı akü bitmiş neyse aldık içeri motoru baktı konjektör arızalanmış dedi hemen yanda yeni göstergeli bir gv 250 var ondada aynı sorun varmış akü devirdaim yapmıyor yani anlıycağınız motoru orda bıraktım geldim
kanuni sitesine baktık 170 lira hyosung sourceye baktık 50 lira.. kargo falan 100 lira olur diye düşündüm kanuniden söyleyelim dedim sipariş verdik sonradan biraz hata yaptığımı düşünsemde artık iş işten geçti
neyse olaylar bunlar bu konjektör arızası değiştiktan sonrada benim canımı sıkıcakmı arkadaşlar varmı böyle bir kronik sorun yoksa ömrünümü tamamlamış bu 7 yaşında sonuçta
Karbüratörlülerden konjektörü bozulan ilk defa duyuyorum. Enejeksiyonlularda da durduk yere bozulmuyor ama ters durumlara karşı daha hassaslar diye düşünüyorum. Ayrıca motorda bir sorun yoksa ya da herhangi bir müdahalede bulunmadıysan kolay kolay bozulacak bir şey değil, tamirci kendisine iş çıkartıyor olmasın? Eğer bir sorun varsa da önce konjektörü bozan şeyi bulman lazım öyle konjektör değiştirmekle bitmez yani tekrar eder. Ayrıca Kanuni'de satılan enjeksiyonlular için. Hyosungsource'da 50 TL olan yansanayi orjinali 86 TL. Eğer konjektör değişeceği kesinse sahibinden.com'da fatih kılıçlı 75 TL'ye satıyor oradan alabilirsin.
Doğrudur, ama zam yaparken bunu da dikkate almışlardır diye düşünüyorum.ST7 de tam balon oldu, alacak kaç kişi çıkar bu fiyatla ciddi merak ediyorum hani.
Motorla alakası olmayıp da görüp bir anda gaza gelenler alabilir yoksa o paraya başka ne motor alabileceğini bilen birisi almaz bence.