Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tesekkur ederim cevaplariniz icin. aile hekimim canakkale'de, ikametgahim da eski evimde kaldi demek ki motoru aldiktan sonra onlari hemen halletmek gerekecek...

benim baska bir adres belirtme sansim var mi peki noterde? yoksa eski evin etrafinda postaciyi mi bekleyecegim pusuya yatip :p

Noterde adres belirtemiyorsun, sadece sana adresini okuyup doğru mu diye soruyor.

Burdurlu kardesim o zaman bisiklete ağaç mOtoru,motora da tüp tak ama benzinli motosiklet kullan bisikleti tercih etme..ben 93 mod. emektara bile tüp takmadım ve takmam da,ayrıca motorda LPG kokusundan hiç kaçamazsın ayar kaçar mazallah:)

Burdurlu kardesim o zaman bisiklete ağaç mOtoru,motora da tüp tak ama benzinli motosiklet kullan bisikleti tercih etme..ben 93 mod. emektara bile tüp takmadım ve takmam da,ayrıca motorda LPG kokusundan hiç kaçamazsın ayar kaçar mazallah

motosiklete lpg taktiran birisiyle tanismistim hem de transalp'e taktirmisti :) subap ayarlarini bozdugunu, subaplarin belli araliklarla degismesi gerektigini cunku ayar tutmadiklarini soylemisti. bence pek akil kari degil parca yenilemeye harcadigin masrafi da goz onune alirsan :)

Noterde adres belirtemiyorsun, sadece sana adresini okuyup doğru mu diye soruyor.
peki o adreste degilim artik dersem nolacagini bilen var mi :)

Haha :D Sabah sekizde 1 sayfadan başladıgım okuma işlemini şu an bitirmiş bulunmaktayım. Motoru daha almadan büyük derecede aydınlandım sayılır. Zaten soruları hem muahabbet olsun hemde içim rahatlasın diye sordum :D Bütün arkadaşlara selamlar.

Öncelikle hoşgeldin Altuğ,
Umarım hoş vakit geçirirsin.

Ben 5 ayda ancak 100. sayfaya gelebildim:)
Super hızlısın...

Forumdan Uzaklaştırıldı
sabahtan halledilecek bir şeydir umarım bu nüfus işi.. öğleden sonra kavuşmam lazım motoruma rüyalarıma bile girdi :)

Sıra beklemezsen uzun sürecek bir iş değil, ayrıca şu anda ikametinin olduğu muhtarlıktan ya da mobil imza/elektronik imza kullanıyorsan e-devletten yapabilirsin hatta. Yalnız nüfus müdürlüğü ya da muhtarlık o adreste yaşadığına dair belge isteyecektir fatura, kira kontratı gibi. Bunlardan birisi yoksa o adreste hali hazırda ikamet eden biriyle gitmen gerekiyor. Bu yazdıklarımın doğruluğunu garanti edemem aklımda böyle kalmış sadece ilk cümleden eminim.

Sıra beklemezsen uzun sürecek bir iş değil, ayrıca şu anda ikametinin olduğu muhtarlıktan ya da mobil imza/elektronik imza kullanıyorsan e-devletten yapabilirsin hatta. Yalnız nüfus müdürlüğü ya da muhtarlık o adreste yaşadığına dair belge isteyecektir fatura, kira kontratı gibi. Bunlardan birisi yoksa o adreste hali hazırda ikamet eden biriyle gitmen gerekiyor. Bu yazdıklarımın doğruluğunu garanti edemem aklımda böyle kalmış sadece ilk cümleden eminim.

teşekkürler Rıdvan Bey, sağolun. Şu gece vardiyam bitsin faturaları evden alıp nüfusa oradan hemen Kocaeli :)

Hoşbulduk teşekkürler Onur.Hiç hoş vakit geçirilmiyecek gibi değil:) Tüm arkadaşlar samimi ve içten. Gerçekten çok faydalı bir başlık.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kanuni'nin distribütörlüğünü yaptığı ve S&T Kanuni markasıyla satılan motorlarımız eskiden olduğu gibi Hyosung markasıyla satılmaya başlamıştır, hayırlı olsun. :)

Hyosung.jpg

Kanuni'nin distribütörlüğünü yaptığı ve S&T Kanuni markasıyla satılan motorlarımız eskiden olduğu gibi Hyosung markasıyla satılmaya başlamıştır, hayırlı olsun. :)

http://kanuni.com.tr/newsletter/Hyosung/Hyosung.jpg

Hadi hayırlı olsun. İşleyişte bir değişiklik varmı acaba. Yine yedek parça ve servis kanuni elindenmi geçecek.
Şu markayı adam akıllı bir firma ele alsa hakkıyla hizmet verse tr pazarında hondaya ciddi rakip olur . İnşallah farkındalardır.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hadi hayırlı olsun. İşleyişte bir değişiklik varmı acaba. Yine yedek parça ve servis kanuni elindenmi geçecek.
Şu markayı adam akıllı bir firma ele alsa hakkıyla hizmet verse tr pazarında hondaya ciddi rakip olur . İnşallah farkındalardır.

Bu mail Kuralkan'dan geldiğine göre maalesef düzen aynı şekilde işleyip sadece etiket değişti diye tahmin ediyorum.

Böyle isim şu bu değiştireceklerine GV700C'yi getirsinler. Bu arada 2007'den beri hyosung motosiklet üretmiyor. STMotor aslında 2007 sonrası motosikletlerin markası.

Arkadaşlar merhaba yagmurun altında kaldığından dolayı gv250 motorumun beyni bozulmuş. hyosungsource.com dan beyin sipariş vericem ama bir sürü secenek var hangisini sececeğimi bilemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
2010 6700 kilometre enjeksiyonlu

Arkadaşlar merhaba yagmurun altında kaldığından dolayı gv250 motorumun beyni bozulmuş. hyosungsource.com dan beyin sipariş vericem ama bir sürü secenek var hangisini sececeğimi bilemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bizimde başımıza gelmiş ve üniteyi değiştirmiştik.
Sonradan öğrendiğimize göre o parçada arıza oluşmuyor sadece yazılım sorunu çıkıyormuş. Yeni yazılım attırıp kullanabilirsin . Önce bu konuyu araştırmanı öneririm. Hatta bu iş için dungle aparatıda satılıyordu bir ara nette.
Sen buna yönelik bir konu aç daha iyi bilen birileri yardımcı olucaktır mutlaka.
Bizdekide kısa devreden arıza yapmış ve rolantide 5000 devir çalışıp gaz verince devir düşüyordu.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:37 ----------

Fiyata bakınca denemeye değer.

teşekkrler acayüp
beynindeki sıkıntıdan dolayı servise götürdüğümde zaten enjeksiyonunu ayarladık, karbüratorlu gibi oldu rölantiye aldık dediler. ama bu seferde soguk havalarda gaz vermeden motoru ısındırmadan calışmıyor. bugun sabah calıştıramadım 10 dakika uğrastım o yuzden yeni bi beyin almayı düşünüyorum. türkiyedeki fiyatı 850 tl cok pahalı ama.

http://www.hyosungsource.com/index.php?main_page=product_info&cPath=71&products_id=302
http://www.hyosungsource.com/index.php?main_page=product_info&cPath=71&products_id=1891
bide ön fren aparatı alıcam bunlardan hangisi uyar 2010 gv250 ye? Yardımcı olursanız sevinirim

Forumdan Uzaklaştırıldı

Yamurun altında durmakla beyine bir şey olmaz. Sonuçta yağmurda da kullanılan bir alet ve çoğu kişi de kullanıyor. belki beyinin yeri su gelecek bir yere değiştirilmişse olabilir ancak. En son diagnostic cihazı Kayalar motordaydı (istanbul'da yetkili servis) orayı bir arayıp görüş beyni kargoya gönderip yazılım yükletebilirsin. Eğer olursa en fazla üçte biri fiyatına hallolur diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar