GV250 yi araştırmadan önce onu almayı düşünüyordum. Otomatik vites olduğu için vaz geçirdiler beni

tabi viteslinin tadı apayrı, GV250 segmentinde en iyilerden olmasının haricinde özellikle kullanan kitle açısından çok memnunum. dorado poseidon da ise; 250cc, tek silindir, 4zamanlı, otomatik şanzuman, karbüratör kayış ve bujileri japon marka kullanan tahminimce çinde yaptırılan türkiye de toplanan türk markası. Orijinalinde mp3 çaları ve tankın altında sağda solda hoparlörleri var

bu konuda "apaçi işi" yorumunu çok alıyorum ama sürerken kulaklık harici müzik te beni cezbetmiyor değil
neyse, google da dorado poseidon yazınca çıkıyo zaten ötesi. almayı düşündüğüm zaman aramıştım bu adamların ankaradaki merkezini. hem çok güzel bir indirim yapacaklardı hem de adamlar toplayıp ücretsiz kapıma teslim edeceklerdi. açıkçası adamların samimiyeti ve biraz da milliyetçilik duygusunun itelemesiyle eşime bu sezon almayı düşünüyorum. var mı hiç poseidon kullanan birini tanıyan?..hiç kötü yorum duymadım ama pek yaygın bir makina değil.