arkadaşlar herkeze iyi akşamlar bir sorum var şimdi gv 250 ile 2 kişi ben 88 arkadaş 60 kilo falan 110 gördük ama daha fazla hızlanmadı ben pek anlamam ama arkadaş motor daha açılmamış dedi; ulan dedim olurmu 21000 km de motor nasıl açılmaz
varmı böyle bir ihtimal 3. sahibiyim ben motorun daha önceki sahipleri hiçmi denemediler yada hormu kullanılmış anlamadım niye gitmediğini gerçi bana yeter 110 120 km hızlar ama sorayım dedim
arkadaşlar herkeze iyi akşamlar bir sorum var şimdi gv 250 ile 2 kişi ben 88 arkadaş 60 kilo falan 110 gördük ama daha fazla hızlanmadı ben pek anlamam ama arkadaş motor daha açılmamış dedi; ulan dedim olurmu 21000 km de motor nasıl açılmaz
varmı böyle bir ihtimal 3. sahibiyim ben motorun daha önceki sahipleri hiçmi denemediler yada hormu kullanılmış anlamadım niye gitmediğini gerçi bana yeter 110 120 km hızlar ama sorayım dedim

sanırım artislik olsun diye yapıyor..
Bu bendeki.Sadece gelen aramalara cevap vermekte ve müzik dinlemekte yeterli,ama sürücüyle konuşmada yeterli değil.
Bt interkom önermem beyler,alıcaksanız paraya kıyıp kaliteli alın derim ben.
Onur, eğer mümkünse evde tam şarj ettikten sonra 3 saat bekle ve akünün voltajını ölç,eğer 12.5 volttan az çıkarsa akün mefta demektir.Benim akümde aynı yöntemden sonra 12.95 volt veriyor,ayda bir eve çıkarıp şarja bağlıyorum ki gidebildiği kadar gitsin,masraf olmasın diye,zaten yaz sonu gibi idare etse ömrünü tamamlamış olucak ve değişcek.
İş yapar,bundan kullandım,öneririmBari ben bi de multimetre alayım
http://urun.gittigidiyor.com/yapi-market/dijital-olcu-aleti-kaliteli-dt-830b-avometre-74895287
Bu nasıl ki aceba? Çok da ucuzmuş. Bedavadan azıcık pahalı:mrgreen:
Yolda niye müzik dinler yada niye telefona cevap verir diye mi soruyorsun?