Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar selam, sevgili GV250mi satılığa çıkarttım. Arzu eden sahibindende inceleyebilir. No: 105308402

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hızlı ve doyurucu cevap için teşekkürler :)
burada da 25 TL diyorlar. hemen alayım o zaman. çok acemi olduğumdan yağsız olup olmadığını bakarak tam olarak anlayamayacağımı düşünüyorum. bu durumda sık yağlamamın sanırım bir mahzuru yoktur. bu günlerdeki ıslak ve kirli sürüş şartlarında en fazla 500 km örneğin??

Sık yağlamanın boşuna zincir yağı harcamak ve zincirde çok fazla yağ olması sebebiyle çok fazla janta sıçraması haricinde bir zararı yok. Normalde zincirin ıslanması yağlamayı etkilemez ama zincire gelen su çamurlu olduğu için su gidip kum/toprak taneleri zincirde az da olsa kalabiliyor. Yani 500 km'de yağlamak gayet normal oluyor.

abiler ablalar herkese tekrardan selamlar kusura bakmayın yaklaşık 2.5 aydır hiç ne selam verebiliyorum ne sabah. Eski işi bıraktığımdan beridir uyumaya vaktim kalmıyor diyebilirim. Sonunda okuduğum meslekle ilgili iş buldum. Yalnız biliyorsunuz tecrübesiz olduğumdan dolayı işi daha çok kapmam için sürekli mesaiye kalıyorum. Ayrıca şantiye işi olduğundan proje de 3 aylık gecikme var haliyle onunda etkisi var bir yandan. Ama fırsat buldukça yazmaya devam edeceğim. İlker abi bu arada yaz'a çok az zaman kaldı. :)) Herkese iyi akşamlar sağlıcakla kalın.

Sigorta

Herkeze Selamlar,

Sevgili bağırtganım ile 1 yılı geride bıraktım. Bu 1 yıl boyunca;

33.000km yol yaptım,

Çanakkaleyi, Tekirdağı, Bursayı, Balıkesiri, İzmiri ve Muğlayı gezdim,

İşime gücüme çok kısa zamanlarda, çok makul fiyatla gidip geldim.

Kendi yaptığım hatalar/kazalar dışında beni sadece 1 kere üzdü (Ön dişlinin somunu düştü ve oluşan yalpa zincirin kırılmasına neden oldu). Onun dışında hiç üzmedi.

Harika arkadaşlar, anılar, resimler, hatıralar edindim.

1 yılın bitmesi ile sigortam sona erdi ve büyük bir kazık yemeden (hertürlü kazık yiyoruz amaç makul olanı yemek) yenilemek için biraz araştırma yaptım ve sonuç aşağıdadır.

MAPFRE, YAPIKREDİ VE LIBERTY sigortayı tebrik ediyor bana uzattıkları yağsız kupkuru kazıkları kendilerine iade ediyorum.
Anadolu, Ak ve Allianz sigortanın uzattığı kısmen yağlı kazıklarıda tercih etmiyor, Axa ile başladığım yola aynen devam etme kararı alıyorum.

Yakın zamanda sigorta yenilemek isteyenlere referans olur diye düşünüyorum.

Daha ince ve bol yağlı kazık sunabilecek bir sigorta firması var ise paylaşmanızı umuyorum.

sigbu.jpg

http://imageshack.us/photo/my-images/560/sigbu.jpg/

Benimki böyle zaten :queen:.Sesi çok güzel.Özellikle kopresyondayken

bunun gibi mi mesela :p
http://www.youtube.com/watch?v=RT4FQV1zCMg&feature=plcp

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:37 ----------

Herkeze Selamlar,

Sevgili bağırtganım ile 1 yılı geride bıraktım. Bu 1 yıl boyunca;

33.000km yol yaptım,

Çanakkaleyi, Tekirdağı, Bursayı, Balıkesiri, İzmiri ve Muğlayı gezdim,

İşime gücüme çok kısa zamanlarda, çok makul fiyatla gidip geldim.

Kendi yaptığım hatalar/kazalar dışında beni sadece 1 kere üzdü (Ön dişlinin somunu düştü ve oluşan yalpa zincirin kırılmasına neden oldu). Onun dışında hiç üzmedi.

Harika arkadaşlar, anılar, resimler, hatıralar edindim.

1 yılın bitmesi ile sigortam sona erdi ve büyük bir kazık yemeden (hertürlü kazık yiyoruz amaç makul olanı yemek) yenilemek için biraz araştırma yaptım ve sonuç aşağıdadır.

MAPFRE, YAPIKREDİ VE LIBERTY sigortayı tebrik ediyor bana uzattıkları yağsız kupkuru kazıkları kendilerine iade ediyorum.
Anadolu, Ak ve Allianz sigortanın uzattığı kısmen yağlı kazıklarıda tercih etmiyor, Axa ile başladığım yola aynen devam etme kararı alıyorum.

Yakın zamanda sigorta yenilemek isteyenlere referans olur diye düşünüyorum.

Daha ince ve bol yağlı kazık sunabilecek bir sigorta firması var ise paylaşmanızı umuyorum.

http://img560.imageshack.us/img560/9281/sigbu.jpg
http://imageshack.us/photo/my-images/560/sigbu.jpg/

dostum daha nice kazasız belasız keyifli km ler..bu arada kazıklar da baya bir sağlammış :) :p

dostum daha nice kazasız belasız keyifli km ler..bu arada kazıklar da baya bir sağlammış :) :p

Sorma İlker, 2011 haziran ayında eski motoruma yaptığım sigorta 80tl, 2011 aralık ayında yeni motoruma 100tl, 2012 aralık ayında 140tl (%10 hasarsızlık indirimi dahil)

Sigorta firmaları motosikletlere savaş açtı :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sorma İlker, 2011 haziran ayında eski motoruma yaptığım sigorta 80tl, 2011 aralık ayında yeni motoruma 100tl, 2012 aralık ayında 140tl (%10 hasarsızlık indirimi dahil)

Sigorta firmaları motosikletlere savaş açtı :)

Fiyatın yüksek olduğunu düşünüp sinirlendiğin zamanlarda beni düşün haline şükret. Son iki aydır arabanın sigorta fiyatını duyduğumda kendimden geçmeyeyim diye psikolojik hazırlık yapıyorum. :p

Trafik sigortaları geçen yıla göre bu yıl ortalama % 40 zamlanmış:( Geçen ay arabanın sigortasını yenilerken ben de şok olmuştum...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Havalar biraz soğudu hemen forum sessizleşmiş, tatlı su motorcuları çıkın ortaya. :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Biraz mı soğudu? Kesiyo valla adamı.::baaas:: :)

4-5 derece o kadar da soğuk sayılmaz. :p Ben hasta halimle işe motorla gidiyorum mümkün olduğunca çok fazla üşüdüğüm de söylenemez. Hatta hafta sonu yine kısa bir tur yaparım. :)

İşe arabayla giden biziz sanki:pl:

Yok öyle bir şey. :p Genel olarak motorla gitmeye devam ediyorum, araba sadece çok yağmur olduğunda sanayideki bataklığa saplanmayayım diye. :)

4-5 derece o kadar da soğuk sayılmaz. :p Ben hasta halimle işe motorla gidiyorum mümkün olduğunca çok fazla üşüdüğüm de söylenemez. Hatta hafta sonu yine kısa bir tur yaparım. :)

Yok öyle bir şey. :p Genel olarak motorla gitmeye devam ediyorum, araba sadece çok yağmur olduğunda sanayideki bataklığa saplanmayayım diye. :)
Ee iyiymiş! Ozaman haftaya pazar Kartepe'ye sürüş yapalım:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ee iyiymiş! Ozaman haftaya pazar Kartepe'ye sürüş yapalım:)

Haftaya yağış olacak mı? sorusunun cevabını kesin olarak bilmediğimiz için bir şey demiyorum ama şartlar elverirse gideriz.

Merhabalar, Bir sorun ve soru ve birlikteyiz :)
Benim kçük motoruma diz rüzgarlığından etkilenip boyası bozulmasın diye kılıf yaptırmıştım.
Ama Kılıfı nemli bırakıp hava almayınca boya boncuk boncuk kabardı :(
Dimyata pirince giderken evdeki bulgırdan olduk :(
mesele şu bu çirkin görüntüyü, aşağıda resimde umarım belli olur,karbonla kaplma ilemi yoksa tank pad ilemi kapatmam mantıklı ?
Önerileriniz için şimdiden teşekkürler..
vesselam..
Bu ilk resim..
gwvjp.jpg
[/url][/IMG]
BU da ikincisi
gwvnr.jpg
[/url][/IMG]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bugu önleyen sprey gercekte ise yarıyor mu a dostlar?

Camda işe yarıyorsa vizörde de yaraması gerekir. Kaskta hiç denemedim.

Merhabalar, Bir sorun ve soru ve birlikteyiz :)
Benim kçük motoruma diz rüzgarlığından etkilenip boyası bozulmasın diye kılıf yaptırmıştım.
Ama Kılıfı nemli bırakıp hava almayınca boya boncuk boncuk kabardı :(
Dimyata pirince giderken evdeki bulgırdan olduk :(
mesele şu bu çirkin görüntüyü, aşağıda resimde umarım belli olur,karbonla kaplma ilemi yoksa tank pad ilemi kapatmam mantıklı ?
Önerileriniz için şimdiden teşekkürler..
vesselam..
Bu ilk resim..
[url=http://bit.ly/c25MCx][url]http://b1212.hizliresim.com/14/g/gwvjp.jpg[/url][/url]
BU da ikincisi
[url=http://bit.ly/c25MCx][url]http://a1212.hizliresim.com/14/g/gwvnr.jpg[/url][/url]

Bence 3-5 tane noktayı görmeyin :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar