:sunny:resim çekip koysaydın suraya keske :queen:
Marka model ne bu teflon süngerin. Burası küçük yer, marketten ona göre bakayım. Benim egzozda da var birinin topuk kalıntıları.![]()
sağol twisted. kalıcı bir şey yok bir kaç dünlendim kendime geldim.Geçmiş olsun kalıcı bişi değildir inşallah, iyimisin şuan
birde vileda marka var..onunda ismi teflon sünger diye geçiyor..ürünler aynı..ama tercihim kesinlikle scotch brite :cat:
merhaba arkadaşlar bi kaç gündür nete giremiyorum.küçük bir kaza yaptım motorda hiç bir şey yok ama ben biraz darbe aldım dizimdenher neyse sizler nasılsınız..umarım herkes iyidir
selamlar herkese..
Şu benim egzosta oluşan leke (artçının ayakkabı izi) için teflon çizmez süngeri denedim ve sonuç mükemmel :cat:
tavsiye ederim arkadaşlar..
vee kesinlikle de bulaşık teli kullanmayın, kılcal çizikler yaratıyor bizzat denedim :cherry: (Hasan abim kızmaz bu yazdıklarıma umarım)
Çok sağol Uğur.
Peki bu süngeri kullanırken yanında kimyasal olarak herhangi bir şey kullanıyor musun?
hafif sıcak bir su ve bulaşık deterjanı yeterli :cat: ben sadece süngeri ıslatıp denedim, çoğunu çıkardı..
Bu arada Raif geçmiş olsun..Mesajı yeni gördüm kusura bakma..
Herkese selam
İlker sana Mersin'den selam yolluyorumyakınız ama vaktim olmadıgı icin oralara gelemiyorum :s gelip yağızi paşamı da severdik inşallah motorla geldiğimiz bir vakit görüşürüz
![]()
Armagan rodaji bitmiş meltemi n hayırlı olsun)hahaa
hehe teşekkür ederim. ama bu ilk ve son olur heralde.:cherry:Armağan'ı saymazsak tabi. İstisnalar kaideyi bozmaz. Adam forum rekoru kırdı, hatta bence araştırsa dünya rekoru bile olabilir![]()
teşekkür ederim tekrardan simdi servise götürme işi kaldı ona üşeniyorumArmagan rodaji bitmiş meltemi n hayırlı olsun)hahaa
selam arkadaşlar...ne o yaw artık ben eskisi kadar sık takılamıyorum diye trip yapıp, sizde benim gelmem için topluca foruma yazmama eylemi mi yapıyorsunuz?kimseler yok yaw?soğuktan elleriniz mi üşüdü yazamıyonuz mu yoksa? herkes kendine çok iyi baksın..Allaha emanet olun..
selam arkadaşlar...ne o yaw artık ben eskisi kadar sık takılamıyorum diye trip yapıp, sizde benim gelmem için topluca foruma yazmama eylemi mi yapıyorsunuz?kimseler yok yaw?soğuktan elleriniz mi üşüdü yazamıyonuz mu yoksa? herkes kendine çok iyi baksın..Allaha emanet olun..