Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

yok abi bulamadım gözüme kestirdiğim bi o var işte düzgün bir iki tane daha baktım ama düzgün diyemiyorum bide (#65386426) nolu ilanım var sahibindende o satılırsa ikinci el gv650 mi alsam takaslı diye yazmış bir kaç kişi gözüm kesti ama aracı satarsam daha güzel olacak..senin varsa gözüne kestirdiğin düşünebilirim ama, bu arada 650 ler ne yakıyor acaba dedim kendi kendime sonuçta az yakması önemli ve benim arabayı satmam önemli, 250 lik bi tane bulsam şöyle 4-5 k arası hiç sıkıntı çekmesem çok güzel olur ama bulamıyorum ilker hocam..

armağan teşekkür ederim..walla hayırlısı ile doğsun sağlıklı bir şekilde..koyarım oğluşumun resimlerini..

tunay hayırlısı olsun..eğer imkanın varsa istanbuldakini zorla derim..otobüsle getirirsin..

adam 7k dan aşağıya düşmüyor gittim geldim nerden baksan 350tl de bana masrafı var 7350 tmm sıfırından daha ucuz farkındayım ama arabayı satmadan o kadarını çıkmam çok zor ama dediğim gibi 4-5bin lira aralığında alabilirim arabayı satmadan da ya kusura bakmazsan eğer hoş motorun yeni sahbinide aramızda yanlış anlamayın ikinizde ama merak ediyorum kaç modeldi ve kaça anlaştınız cevaplarsanız özelden yada burdan müteşekkür olurum..

ya ben bu tür şeylerden bahsetmeyi pek uygun görmüyorum tunay..yani olgaç abi isterse bahseder..yoksa ben pek hazzetmem..

haklısın aslında mizac olarak bende öyleyim ama affola hani başkasından dışardan birinden uçuk bi fiyata inanmamak içindi...tekrar affola olgaç abi uygun görürse söyler zaten dediğin gibi :) ama aklında bulunsun iskenderunda falan dediğim gibi denk gelirse hemen gelirim :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
can olmussun sen ;oD eski mudurumu hatirlattin bana

Arkadaşlar bu modelde vites işareti var mı ?

Yani hangi vites gösteriyor mu

Forumdan Uzaklaştırıldı
bos viteste yanan yesil bi isigimiz var. bulundugumuz vitesi gosteren birsey yok

haklısın aslında mizac olarak bende öyleyim ama affola hani başkasından dışardan birinden uçuk bi fiyata inanmamak içindi...tekrar affola olgaç abi uygun görürse söyler zaten dediğin gibi :) ama aklında bulunsun iskenderunda falan dediğim gibi denk gelirse hemen gelirim :)
dostum iskenderun'da gv250 yok maalesef..yada ben hiç görmedim 1 senedir.hatay'da da olduğunu sanmıyorum çünkü muhtemelen bir şekilde buralara selam verirdi..ama denk gelirse başka illerde de olsa sana link atarım yada haber veririm..
Arkadaşlar bu modelde vites işareti var mı ?
Yani hangi vites gösteriyor mu

maalesef dostum..aslında vites göstergesi arayan da hiç olmadı bizim başlıkta..yani arabalarda da vites göstergesi yok.gerek varmı?

İlker bebeğin sağlıklı olarak dünyaya gelsin inşallah Allah analı babalı büyütsün.

dostum iskenderun'da gv250 yok maalesef..yada ben hiç görmedim 1 senedir.hatay'da da olduğunu sanmıyorum çünkü muhtemelen bir şekilde buralara selam verirdi..ama denk gelirse başka illerde de olsa sana link atarım yada haber veririm..

maalesef dostum..aslında vites göstergesi arayan da hiç olmadı bizim başlıkta..yani arabalarda da vites göstergesi yok.gerek varmı?

Ben isterdim :)

Pazar günü @audioslave'in de katılacağı geziye katılmayı düşünen yokmu aranızda.

Forumdan Uzaklaştırıldı
bikac sayfadir bisiler organize ediyoruz farkettin mi kilitci?

Nereye gidileceğine karar verilememişti ne yapalım ne edelim diye düşünüyordunuz bahsettiğim gezi çok güzele benziyor.

Motosikleti
Honda sh125
Kilitci önce biz gv:p ciler bi toplasak kaynasak bakarsın dier gezenlerede süpriz yaparız :) toplasip kaynasmamiza kilit vurma :p şaka bi yana sende gel tanışır kaynasiriz

İlker bebeğin sağlıklı olarak dünyaya gelsin inşallah Allah analı babalı büyütsün.

teşekkür ederim mustafa..çok sağol...

ya ben bir şekilde istanbula geleceğim..o zaman hepinizle tanışmam için şöyle makarnalı bir toplaşma planlarmısın ahmetciiiimm? :rendeer:

iyi akşamlar..beni de yazın beni de beni de :queen:
1)ahmet+1 b.duzu 9/22
2)ridvan+1 k.cekmece 9/22
3)hasan+1 sutluce 9/22
4)can+1 sirinevler 9/22
5)? necati? bugay? ugurdan umit yok ama yinede ugur? mesut?
6)ilker+1 iskenderun 8/23:45
:p

bu sevgili dostlarım kardeşlerim ve abilerim Allahın izniyle 10 aralık saat 09:00'da oğlumuz Ayaz dünyaya gelecek.bugün doktordan tarihi aldık..artık geri sayım başladı..darısı tüm bebek sahibi olmak isteyenlerin başına gelsin diliyorum. :)

necati,bu arada sanırım ben senin motorunu tebrik etmeyi unuttum..kusura bakma,motorun hayırlı ve uğurlu olsun,Allah kaza bela vermeden güle güle kullanmak nasip etsin..

Yörük tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün şimdiden, baba olmak güzel, heyecan iyice artmıştır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar