Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
askerlik bitti 2k6da sonra is guc istanbul iste standart hikaye, evlendik kazigi caktik buraya... bekarlara sesleniyorum .... dikine gitsinler hayatlarini yasasinlar. ;oD ogrencilere de sesleneyim; diplomasi para eden bi bolum bitirsinler macayi sıkıp b.ktan bolumlerle vakit kaybetmesinler ve bi meslek dalinda cirakliktan yukselsinler. rahat olebilirim verdim mesajlari

---------- Post added at 16:45 ---------- Previous post was at 16:38 ----------

ihbar etmek gibi olmasin ama yetkililere de sesleneyim; ridvan bildim bileli app plaka ile dolaniyor tum umursamazligi ve soguk damgasizligi ile. cevap ulastimi yerine armagan? ;oD

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar size bir sorum olacak
12 x 18 ufak plaka yaptırdım onu nasıl soğuk mühür vurdurabilirim yada orjinalini çantada kendisini arkada taksam sıkıntı olur mu?
ama yasal olarak takmak daha güven verecek.
yapan varmı yada bilgisi olan? :)
Rıdvan sen hiç plaka yüzünden sıkıntı çektin mi ?

Ona soğuk damga vurmazlar. Ya orjinalini takacaksın ya da orjinali çantada taşıyıp biraz risk alacaksın. Ama beni hiç onun yüzünden çevirmediler, hatta bir kere çevirdiklerinde sormadılar bile.

ihbar etmek gibi olmasin ama yetkililere de sesleneyim; ridvan bildim bileli app plaka ile dolaniyor tum umursamazligi ve soguk damgasizligi ile. cevap ulastimi yerine armagan? ;oD

Sen komple illegalsin bir de beni ihbar ediyorsun :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
uzunlukla ilgili bir yasal duzenleme ciktida benim mi haberim yok? nerem illegal? ;oD

Forumdan Uzaklaştırıldı
arka canta varya bende belki illegaldir ;oP diger uzunluklardan polise ne ;oD moralini bozmayalim emniyet guclerinin rakamlarla cmlerle ;oD

hafta sonu ne yapıyoruz :p gezmeli çok tuzlu olmayan yemeli bir organizasyon mu yapsak ? gezsek turlasak...
liste yapsak, ahmet bu konuda iyiydi diye hatırlıyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
sayko derecesinde iyi biri var ama bi o kadar da pasif kaliyor. katilacaklarin listesini yapip orta noktaya guzel bir etkenlik yerlestirmek lazim. ridvana sesleniyorum duy beni

Motosikleti
Honda sh125
Armağan lsemeli hicmali gibi oldu hehe hadi yav uyusuklar yer bulun nereye fink aticez :p

---------- Post added at 19:43 ---------- Previous post was at 19:41 ----------

Deneme .. :) ;) :( :':)o :p :$ :S telden giriyoz nabim ::p

Forumdan Uzaklaştırıldı
hafta sonu ne yapıyoruz :p gezmeli çok tuzlu olmayan yemeli bir organizasyon mu yapsak ? gezsek turlasak...
liste yapsak, ahmet bu konuda iyiydi diye hatırlıyorum.

Yapacaz da yer önerisi bekliyorduk en son.

sayko derecesinde iyi biri var ama bi o kadar da pasif kaliyor. katilacaklarin listesini yapip orta noktaya guzel bir etkenlik yerlestirmek lazim. ridvana sesleniyorum duy beni

Sesin buraya gelmiyor. :p

Armağan lsemeli hicmali gibi oldu hehe hadi yav uyusuklar yer bulun nereye fink aticez :p

Ahmet bak senin yüzünden forumun genel ahlakı bozuldu. :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
why so serious diyorum. kopsun rahatlasin millet istiyorum. ilerizeka bi hayvan olarak ben bukadar evcillestirilmeye karsi duruyorum. ohh yeah ;oD

Forumdan Uzaklaştırıldı
why so serious diyorum. kopsun rahatlasin millet istiyorum. ilerizeka bi hayvan olarak ben bukadar evcillestirilmeye karsi duruyorum. ohh yeah ;oD

Senin yanında rahat olmak biraz tehlikeli. :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
burnumun dikine gittim hep hatunlara degdi, umarim bundan sonrada oyle olur. dikime hep hatunlar denk gelir umarim. ;oD

Forumdan Uzaklaştırıldı
Armağan, sen bu yukinin yedek parçacısına gidip orta sehpa bakacaktın hani bana :silent:
kardeşim hiç unuturmuyum? pzt gününden beri adamı arıyorum hafta sonu gelecekmiş dedi fiyatı 37tl + pim+ yay derken yaklalık 45 -50tl dedi
alpaymoro diye bir yerde benim eve yakın gelsin gidip yerinde göreceğim.

Motosikleti
Honda sh125
Prof ridvan sana bi soru 2005 model tosunumun yedek deposuna güvenip benzin almadım yedeğe düşünce alırım dedim demez olaydim çağlayanda e 5 te motorun depo yedege düştü fakat calistiramadim yedeğe çevirdim vanayi ama çalışmadı motor motoru salladım benzin yok gibi gürültüden zaten bir şey duyulmuyo kaldık !/ gibi yolda neden böyle oldu engin ve derin bilgilerinle cevap ver bakem yedeğe guvenemicemmi artık depo bitmeden yedek depo bitermi ben motoru aldım alalı ilk kez yedeğe düştü motor ve başıma bu geldi neyse gittim benzinciye aldık benzini bidona gittim tosunuma icirdim tek mars çalıştı oğlum :) yorumları alım

Forumdan Uzaklaştırıldı
yedegi olan cevaplasin ;oD

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar