Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Az önce sahibinden.com'da bakındım biraz. Üçlü çanta olanlar içinde en iyisi senin de daha önce dediğin gibi Avcılar'da olanı. Hem km'si düşük hem temiz görünüyor hem de aksesuarlı. O motor için dikkat etmek gereken km'si doğru mu? ve mevcut bir sorunu var mı? Eğer ikisinde de sorun yoksa geriye fiyatta anlaşmak kalır. Biraz bakalım belki daha iyisi çıkar. Sezon sonu olduğu için zaten fazla satış olmaz ama o motor satılırsa da bana bekle dedin motoru kaçırdık deme sonra :p

Ayrıca ne zahmet vermesi. Haftaiçi neredeyse her akşam saat 6'dan sonra müsaitim. Haftasonu da öğleden sonra uyanıyorum :p Önceden haber vermen yeter. Motor bakma hakkın birle sınırlı değil, bütün ilanları gez demediğin sürece gidip bakarım :p

dostum senin hakkını nasıl öderim bilmiyorum.çok sağol..avcılardaki tam aradığım motor yaa..km doğruymuş,13.000 tl ye düştü en son..12500 e verirse alayım bari ama bilmiyorum ki..biraz zaman geçsin ararım ben tekrar..

Motosikleti
Honda sh125
StyLeoScaR sendemi security sin ?
bu garaj dediğiniz yer neresi semt olarak + yağ değisimi yapmak için uygunmu yağı deişcem :) hem tanışıp kaynaşmış oluruz :)

Motosikleti
Honda sh125
yalnız ben hiç deiştirmedim alalı 3 hafta oldu eli yatkın kimse varmı yag deiştirmek için :)

uğurum bir gün herkes endurocu olacak deermişim hemen havaya girermişim.. :p kardeşim come easy şirketinde bana da çaycılık görevi falan düşer mi? :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
enduro menduro cıx cıx cıx

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dostum senin hakkını nasıl öderim bilmiyorum.çok sağol..avcılardaki tam aradığım motor yaa..km doğruymuş,13.000 tl ye düştü en son..12500 e verirse alayım bari ama bilmiyorum ki..biraz zaman geçsin ararım ben tekrar..

O kadar düşer mi sence? Bence düşmez ama şansını denemek lazım tabi.

StyLeoScaR sendemi security sin ?
bu garaj dediğiniz yer neresi semt olarak + yağ değisimi yapmak için uygunmu yağı deişcem :) hem tanışıp kaynaşmış oluruz :)

Forumdaki daha önce bahsedilen garajla karıştırdın sanıyorum. Garaj dedikleri yer karşı tarafta motorlara bakım yapılan muhabbet edilen bir yer. Ama bizim şimdi bahsettiğimiz Can'ın evinin kapalı otoparkı. Yani tamirle falan hiç alakası yok aslında. He biz yapıyoruz öyle şeyler ama ben E-5 kenarında da yaparım fark etmez :p

nasılsınız beyler:king:

Sen yaşıyor musun? hiç sesin çıkmıyor. :)

yalnız ben hiç deiştirmedim alalı 3 hafta oldu eli yatkın kimse varmı yag deiştirmek için :)

Herhangi bir serviste değiştirebilirsin. Ya da yağ filtresi alıp kendin de değiştirebilirsin. Gayet basit bir işlem.

hangi motor o markası ne?

TA = Transalp. Markası Honda, burada bahsedilen seri XL650.

uğurum bir gün herkes endurocu olacak deermişim hemen havaya girermişim.. :p

Benim motoru koyacak yerim olsa enduro işine ucuz ikinci el bir çinli alarak gircem, haftasonları dağ, taş gezmek için. Ama mevut motoru dışarıda bırakırken 2 tane çok olur.

uğurum bir gün herkes endurocu olacak deermişim hemen havaya girermişim.. :p kardeşim come easy şirketinde bana da çaycılık görevi falan düşer mi? :p

Abicim ne çaycısı yaa ayıp ediyorsun..sen bizim hem başkanımız hemde aşçımızsın :queen: (bu aşçılık kelimesi Ahmete nazaran makarna için söylenmiştir :p )

harbiden yaa..gençler falan diyor,ben de yaşca bizden büyük falan diye düşündüm ama herhalde tanıtır kendini diye bekledim..tanışalım :wiinkk:

özellikle de seni bu tiple almazlar diyen bazı arkadaşlar şok oldu :mrgreen:

---------- Post added at 22:34 ---------- Previous post was at 22:32 ----------

yasıorm ya...bulusma varmı yakın zamanlarda :D

haber veririm sana :cat: ayrıca şu motorun yağını falan değiştir erdal ustaya.. 2 hafta oldu neredeyse..en azından yağını değiştir furkan :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar