Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vay can efendi vay. ismin onundeki 3 harlik sifata sattin beni (cpt). sana pilic bile cevirmem artik ;oD

---------- Post added at 13:21 ---------- Previous post was at 13:18 ----------

edit: zuhaha can efendy s.cmis sivamissin. beter ol bogazim tahris oldu gulmekten.

---------- Post added at 13:26 ---------- Previous post was at 13:21 ----------

icmesinler su zikkimi ne olacak gibi bisiler diyodu tayyeap en son. adam sagliginizi dusunuyo gene yaranamiyo ;oD yok arkadas civisi cikti isin, bukadar duzensiz, adaletsiz vergi zirvaligi(sistemi diyemiyorum) olamaz ya. benzinden, tekelden, cikariyolar kacan vergiyi

Valla kıt ingilizcemle yazdım gönderdim inşallah anlata bilmilşimdir :)

Hello,
I am writing this article to google translate sorry for spelling errors.
Date 10.01.2011, Istanbul Motopark Stkanuni servsinden regulator ordered. I can not get the information about the future when kurallkan’dan 17 days in 4 weeks but I will send you what they say nor what time to send in their hands can learn whether this matter is a kind of history do not get a date with distributor Can you give here. Thank you, come easy.

Bir kontrol edin bakayım ne yazmısım bende bilmiyoırum :)

ben bir tek sonunu anladim, "come easy" ingilizce'de kolay gelsin demek :queen:

Hello,
Date 10.01.2011, Istanbul Motopark Stkanuni servsinden regulator ordered. I can not get the information about the future when kurallkan’dan 17 days in 4 weeks but I will send you what they say nor what time to send in their hands can learn whether this matter is a kind of history do not get a date with distributor Can you give here. Thank you, come easy.

kardeşim yazarız beraber sen bunu gönderme bence. yada çok mu geç kaldık?
cep telin yok bende özelden atarmısın arayayım oradan konuşuruz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:32 ----------

vay can efendi vay. ismin onundeki 3 harlik sifata sattin beni (cpt). sana pilic bile cevirmem artik ;oD

kalbim kırıldı ama 3 harflik sıfat değildir adamı adam yapan, kişiliğidir. ne yüksek sıfatta insanlar var adam bile olmayan diyip kısa kesiyorum banlanmaya niyetim yok heheh siz anladınız...

alayına isyana gidiyoruz anlaşılan...

Hello,

---------- Post added at 13:21 ---------- Previous post was at 13:18 ----------

edit: zuhaha can efendy s.cmis sivamissin. beter ol bogazim tahris oldu gulmekten.

---------- Post added at 13:26 ---------- Previous post was at 13:21 ----------

icmesinler su zikkimi ne olacak gibi bisiler diyodu tayyeap en son. adam sagliginizi dusunuyo gene yaranamiyo ;oD yok arkadas civisi cikti isin, bukadar duzensiz, adaletsiz vergi zirvaligi(sistemi diyemiyorum) olamaz ya. benzinden, tekelden, cikariyolar kacan vergiyi

ben bir tek sonunu anladim, "come easy" ingilizce'de kolay gelsin demek :queen:

kardeşim yazarız beraber sen bunu gönderme bence. yada çok mu geç kaldık?
cep telin yok bende özelden atarmısın arayayım oradan konuşuruz.

Ya hepinizi topa tutuyorum burada işin arasında yazdım come easy bomba olmus justin kalkıp gelsin koreden perşembe bululşmasına diye yazdım :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
wallaby kotu niyetle soylemedim yeminle bak, standart geyikler iste, ama tahmin etmeliydim kaptanligi birakan birinin sululuga gelemeyecegini. ozaman sana da colde su yok bundan gayri armagan.

wallaby kotu niyetle soylemedim yeminle bak, standart geyikler iste, ama tahmin etmeliydim kaptanligi birakan birinin sululuga gelemeyecegini. ozaman sana da colde su yok bundan gayri armagan.

Ya olurmu bende gırgırına takıldım alınan yok gerek bile yok sululuktan korksam kaptan olmazdım (= benim işim su ilen:mrgreen:. Rahat olalım yani kasmayan biriyim. Az çok anlamışşınızdır beni.

Zaten bedeki şansla çolde su yerine kutup ayısına rastlarım..:silent:

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:28 ----------

Ya hepinizi topa tutuyorum burada işin arasında yazdım come easy bomba olmus justin kalkıp gelsin koreden perşembe bululşmasına diye yazdım :D

bak sen gör Justin amca hemen cvp yazacaktır yeni attığın maile, yada mahçup olduk diyip elden perşembe günü bile getirebilir kusura bakmayın eşşeklik ettik diye:mrgreen:

Ya sen marabasın işcisin ne anlarsın ingilizceden :) hahahaha ona rahmen justin lee nin gülmekten yerlere yattıgını ve perşembe buluşmasına gelmesini diliyorum sorunlarımızı yerinde çözsün :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
colde su arasam ütü bulurum, voltranı oluştursam g.tü olurum... bayilirim aklima geldi bu laf

Forumdan Uzaklaştırıldı
Forumdan Uzaklaştırıldı
saka maka epey son 20-30 bulusmayi sizde yaptik, canim civanim... rota nezaman donecek benim issiz siteme? havalarda iyice sogudu ama bakalim. c.ba p.be acik ve sicak gunler gorunuyo. bende bulusalim bu hafta?

Forumdan Uzaklaştırıldı
saka maka epey son 20-30 bulusmayi sizde yaptik, canim civanim... rota nezaman donecek benim issiz siteme? havalarda iyice sogudu ama bakalim. c.ba p.be acik ve sicak gunler gorunuyo. bende bulusalim bu hafta?

20-30 değilse de 2 seferdir Can'dayız. Biliyorsun sana gelmek bana uyar. İşten çıktım mı 5 dk'ya oradayım :p

20-30 değilse de 2 seferdir Can'dayız. Biliyorsun sana gelmek bana uyar. İşten çıktım mı 5 dk'ya oradayım :p

Valla Benim motor bu hafta cıkarsa tabiki istediğiniz yere gelirim sıkıntı yok :) ama cıkmaz ise gene burger da filan buluşuruz ahmet belki suşi yapartık bu hafta :) bende denemiş olurum :)

---------- Post added at 15:51 ---------- Previous post was at 15:45 ----------

Furkan güle güle kullan kazasız belasız :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
motorsuzlugundan dolayi bu c.ba da sende bulusalim. tadimlik ortaya karisik 99tl lik bi menusu var sushico nun. ondan soyleriz ortaya.

can+yenge
ben+yenge
sen?
sen?
sen?

hep ozendim liste olayina ;oD

bugun sonunda furkan'ında motorunu aldık..Artık yeni bir gv cimiz daha var aramızda,

motoru ben kullandım tabikide :p malum furkan daha önce vitesli motor kullanmadığından eve kadar bıraktım kendisini..birazda eğitim vermeye çalıştım umarım faydalı olmuştur :cherry:,

hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız sürmen dileklerimle..:cat:

-----------------------------------------------------------------------------------------------

bu arada Can senin makineyi de gördük :mrgreen: garibim yatmaktan paslanmış :queen:
ama şanslısın gene polat abi bir yerden konjektör buldum falan demişti..bir aksilik olmaz ise de yarın teslim alırsın herhalde..

-----------------------------------------------------------------------------------------------

birde bu buluşma gününü çarşambaya mı çektiniz ?

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
haftalarca bekleyip gene o cinli parcaya kalacaksin demedi deme.

bu arada su listeyi ciddiye alip yazin adinizi yoksa votkalarinizi pepper koyarim bana geldiginizde haa

---------- Post added at 16:38 ---------- Previous post was at 16:36 ----------

illa Pilot Ahmet Can İZMİRLİ mi yazalim alyina lafimiz dinlensin diye?

motorsuzlugundan dolayi bu c.ba da sende bulusalim. tadimlik ortaya karisik 99tl lik bi menusu var sushico nun. ondan soyleriz ortaya.

can+yenge
ben+yenge
sen?
sen?
sen?

hep ozendim liste olayina ;oD

İyi baribeni direk eke nerede bu dediğin yer ben hiç susiçiye gitmedim hacı birde cuma olabilirmi bu suşi gunu malum yengenizin her hafta cıkışı değişiyor :)

bugun sonunda furkan'ında motorunu aldık..Artık yeni bir gv cimiz daha var aramızda,

motoru ben kullandım tabikide :p malum furkan daha önce vitesli motor kullanmadığından eve kadar bıraktım kendisini..birazda eğitim vermeye çalıştım umarım faydalı olmuştur :cherry:,

hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız sürmen dileklerimle..:cat:

bu arada Can senin makineyi de gördük :mrgreen: garibim yatmaktan paslanmış :queen:
ama şanslısın gene polat abi bir yerden konjektör buldum falan demişti..bir aksilik olmaz ise de yarın teslim alırsın herhalde..

birde bu buluşma gününü çarşambaya mı çektiniz ?

Bu bir suşi buluşması olacak galiba :) bu arada cidden paslanmış mı yaa içime kurt düşürdün erdal abi ile konustum yarın cıkma ihtimali var motorun konjektor gelirse :)

haftalarca bekleyip gene o cinli parcaya kalacaksin demedi deme.

bu arada su listeyi ciddiye alip yazin adinizi yoksa votkalarinizi pepper koyarim bana geldiginizde haa

---------- Post added at 16:38 ---------- Previous post was at 16:36 ----------

illa Pilot Ahmet Can İZMİRLİ mi yazalim alyina lafimiz dinlensin diye?

Valla cinli parca var zaten elimde ama erdal usta altarnatöre zarar verir diye takmıyor.

Lafını dinliyoruz mevzu yapma bize :D

---------- Post added at 16:54 ---------- Previous post was at 16:52 ----------

Arkdaşlar uygunsa Cuma akşamı suşi yemeğe gidiyoruz bende hiç yemedim klavuzu ahmet olanın burnu suşiden cıkmazmış :) Kan geldi yüzüme valla motor cıkacak diye :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar