1 günlük izinle zor..
2gün izin alalım?
1 günlük izinle zor..
2gün izin alalım?ben senin adınada fahriyeden isterim izin.. tabi bide arkds 6binden söle 5.500 e fln düserse
![]()
pazarlık çok olacağını sanmam yörük'ün motordabelki yaparsa burada yabancıya gitmiyeceği için yapar :mrgreen:
walla ben seni bilirm seni dinlerim kanksen nedersen o benm içn
o kadarda abartmana gerek yok :mrgreen:
kaç günde gelir ve maliyeti ne olur o konuda da senden yardım bekleriyoruz he:mrgreen:
Millet akşam burger bluşması yapıyormuyuz ? (Ömür avm Burger king) ben yaparsanız iş cıkışı mercedes otobus aldım onunla gelebilirim 7:30 u bulur park yeri sıkıntı oluyorda![]()
Bana uyar. Sanıyorum ki Armağan (wallaby) da gelir. Mesut gelebilir. Ahmet'ten pek umudum yok. Uğur çalışıyormuş.
Sonuç olarak akşam 19.00-19.30 gibi oradayım.
Bana uyar. Sanıyorum ki Armağan (wallaby) da gelir. Mesut gelebilir. Ahmet'ten pek umudum yok. Uğur çalışıyormuş.
Sonuç olarak akşam 19.00-19.30 gibi oradayım.
Sizin için uygunusa ben gelebilirim, trafik durumuna göre 19.15 civarı orda olurum.
Akşam plan değişti şeyma nın doğgum gunuymuş akşam burger dan sonra bize geliyorsunuz pasta yemeğe Armagan'ı sen alırmısın rıdvan ?
Sen satın almaya kara ver, ben gider alırım. :mrgreen: Başka türlü YÖRÜK'le tanışamayacaz.
Şaka bir yana böyle bir şeyi güneşli bir pazar günü yapabilirim aslında.
evet rıdvan kadar dürüst, akıllı ve bu motordan anlayan insana çok nadir rastlanır..sadece ben değil diğer arkadaşlarımda rıdvanla arası iyidir..zaten lakabını da tekniker koyduk o yüzden :thumleft:
açıkçası YÖRÜK'ün (İlker)motor çok güzel ve sorunsuz.. motorda ne ararsan var..gözlemlediğim hiçbir eksiği mevcut değil..
tabi şimdilik tek sorun yol..benim vaktim olsa beraber bile gidip gelirizde bizim işi biliyorsun işte :farao:
---------- Post added at 00:50 ---------- Previous post was at 00:47 ----------
kaç günde gelir ve maliyeti ne olur o konuda da senden yardım bekleriyoruz he:mrgreen:
2gün izin alalım?ben senin adınada fahriyeden isterim izin.. tabi bide arkds 6binden söle 5.500 e fln düserse
![]()
izin isini ben hallederim kank gerekirse 2 gün aç kapa gelirm kasiyerden yırtarsın falan gibisnden konusrm yani kacamaz elimden
---------- Post added at 02:51 ---------- Previous post was at 02:04 ----------
pazarlık payı varmıdır yörük? belirtmemissin gerçi ama yinede şansımı deniyeyim dedim![]()
İyi akşamlar,
Bu akşam sonunda sizlerle tanışma sanşım oldu, çok memnun oldum.:flower:
Öncelikle Artçısı olmama izin veren ve gece gece beni durağa kadar bırakan Rıdvan'a, Konuk severliği için Can kardeşime ve nişanlısına, hoş ve keyifli sohbetleri için Ahmet, Mesut ve sevgilisine, bugün doğan ve Süpriz doğum günü mağduru olan Şeyma'ya teşekkür eder, en yakın zamanda kendi motorumla aranızda olma ümidiyle iyi geceler dilerim.
çok mu resmi oldu?:mrgreen:
umarım yakın zamanda bende sizlerle tanısabilirmmotorlu veya motorsuz ^^
Birşey değil Armağan her zaman bekleriz inşallah güzel bir motor alırsın gezilerede gideriz kardeşim..