selamlar,
hep bişeyler sormaya açmışım bu forumu, aklıma geldi de, borçlu hissettim.
bu da pek bi katkı olmayacak ama, elimden gelen bu..
bu haftasonu izmir-balıkesir burhaniye arası gidip geldim, gidiş dönüş 360 km aşağı yukarı.. gidiş yorucu oldu çünkü kulak tıkacı kullanmak aklıma gelmedi nedense, indiğimde fark ettim. kapalı kask bile bi yere kadar, rüzgar sesi çok yoruyor, belki ön cam olsa daha rahat olur. dönü yolu ise kulak tıkaclarım sayesinde inanılmaz rahat oldu, rüzgar sesi kesildi, sadece motor sesi kaldı sonuçta.. motor, beklediğim gibi gayet iyi bir iş cıkardı. genel olarak 80-110 arası gittim diyebilirim. yol çalışması olan yerler var, tek şeride iniyor, 60-70e düştü oralarda yer yer hızım, ama genel olarak yol durumu gayet güzel, gayet keyifli bir gezi oldu. mont, eldiven ve kaskım vardı, bir sonraki alacağım şey de dizlik olacak heralde.

yakıt olarak da, tam sağlıklı bi ölçüm yapamadım, cunku 2. benzin aldıgım adam öncekine gore daha cok doldurdu, dolayısıyla ne kadar azaldıgını tam anlayamadım. ama 3.5-4 civarı bişey oldu. fazla gelmedi bana cunku sabit hızla gitmeyi sevmem pek, yavaslar, hızlanırım sürekli, sıkılıyorum aynı devirde hep

daha ekonomik kullanılabilirdi.
herkese iyi aksamlar