arkadaşlar motorun debriyaj teli koptu kopacak ve en sonunda bi kanuni servisi buldum sipariş verdim fiyat 75 verdiler,şimdi http://www.hyosungsource.com 'dan baktım 17 lira bu nasıl iştir anlamadım :S aynı şekilde dün yağ ve yağ filtresini de değiştirdim orjinal diye adamlar filtre için 20 lira para aldı netten baktım 7 lira,çok sinir bozucu bi durum siz bu parça işlerini nasıl hallediyorsunuz güvendiğiiniz bi site filan varsa bari bende oradan alayım ben öğrenciyim 75 ile 20 arasındaki fark az gibi de görünse baya bi koyuyor zorunluluktan tamam dedim siparişi verdim parça konusunda yardım lütfenr:
hueyytttt geç de olsa kaptım gv250 mi geldim ;oD Tayfun Bora'nın motoru artık bana emanet ;oD kendisine endurocuğuyla dağlarda taşlarda kazasız belasız günler dilerim ;oD okadar toz duman meraklısıysan dağa taşa gerek yok takıl arkama diyorum Tayfun ;oD bikaç resim atıcam yarın, motoru alır almaz ağvada çok sevdiğim bi çadır kampına geldim şuan oradan yazıyorum, hatta üşenmeyeyim şimdi koyayım bikaç resim ;oD
bu perşembe mi? yaz yaz o listede adımı görmeyi istiyoum ;oD "Can"
Geçmiş olsun,Allah bir daha göstermesin tedbir(koruma demiri vs.) takdiri beraberinde getiriyor ihmale gelmez ..
Vesselam..
hayret ya çok saçma birşey bi debriyaj telinin bu kadar pahalı olacağını tahmin etmezdim..neyse siparişi elimahkum vermiş bulunmaktayım,on liralık farkıda işçiliğe sayalım 75'den başka para vermem bu bile fazla aslında ama yapıcak birşey yok :sunny:
cancalskan çok çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış yinede, arkadaşlar şu büyük araçlara özellikle dikkat edelim onlar bizim motorları geçtim normal arabaları bile pek takdıkları söylenemez
Geçmiş olsun can ucuz atlatmışsın.Allah başka kazalar vermesin.
Gecmis olsun Can. Ben de koprude metrobusun sagindan gecerken korkuyorum. Hem cok uzun hem de genis araclar.
Aslinda bazen cok gereksiz ve cok riskli haraket ediyoruz. Hem de sadeece birkac saniye icin.