Arkdaşlar dün akşam guzeldi fotoları isyerindeki engellemeler nedeni ile atamadım en kötü akşam eve gidince atacağım veya slayer gelice hallederiz...:cat:

Olsun iyi yakalamısımmotorları ayarlarken
ımg0763 de ekleseydin oda guzel![]()
Dünkü buluşmamızdan fotoğraflar. Motorlarımız çok güzel duruyordu. Hemen yanımızdaki Harley Davidson bizim motorlar kada ilgi çekici değildi.
Soldan sağa Ömer (oakpınar), Uğur (styleoscar), Can (cancalskan), Rıdvan (Slayerrr), Cihan (audioslave)
Can bu fotoğrafı çekmek için çok uğraştın mı? Kafamda ağaç çıkmış :mrgreen:
![]()
Arkadaşlar çok güzel görüntüler bunlar:cat:Bu arada şu sis farlı motor kimin hemen söylesin!!!
Nerde yaptırdın o sisleri itiraf et![]()
Auidoslave'in motoru. O sis farlarının içinde power ledler var. Çok güzel aydınlatıyor.
Evet çok iyiymiş.Nasıl olcak peki nerde yaptırmış acaba?
Fotoğraf çeken bile vardı :mrgreen:Eminim oradan her geçen mootrolara bakmadan geçememiştir.. Duruşları güzel olmuş, tabiki sohbet ortamının tadı da daha hoş olmuştur .. muhabbetiniz bol ve daim olur inşaallah
vesselam..
Selam arkadaşlar,foruma bakamadım biraz yoğundum.Resimler çok güzel olmuş motorlar çok düzgün ve nizami; tam Hyosung 2012 takvimine eklemelik o derece yaniArkadaşlar çok güzel görüntüler bunlar:cat:Bu arada şu sis farlı motor kimin hemen söylesin!!!
Nerde yaptırdın o sisleri itiraf et![]()
merhaba arkadaşlar bu fotolarda 2 motorda far üstünde şapkalar var bunları nasıl temin edebilirim. izmirde yaşıyorum internet üzerinden veya izmirde bildiğiniz varsa yönlendirebilirseniz sevinirim yardımlarınızı bekliyorum
merhaba arkadaşlar bu fotolarda 2 motorda far üstünde şapkalar var bunları nasıl temin edebilirim. izmirde yaşıyorum internet üzerinden veya izmirde bildiğiniz varsa yönlendirebilirseniz sevinirim yardımlarınızı bekliyorum