coskun resimler çok güzel hatta güzel ötesi,ellerine sağlık..bizde bekleriz daha çok resim haberin olsun:cat: birde orta sehpa yaptırmışsın anladığım kadarıyla..onunda bir,iki açıdan resmini eklersen sevinirim...sabit orta sehpa taktırmak istemiyorum ama sehpasızda zincir temizlemek çok zahmetli oluyor...senin yaptırdığından fikir edinip bende yaptırayım seyyar bi ortasehpa
timoti yeni motorun hayırlı olsun..ALLAH kazasız belasız kullanmak nasip etsin..ilk deneyimde 200 km yolda cesaret işi he![]()
sağol coşkun..sanırım kopan parça,motoru ayağa aldığında altta motora yaslanıp motorun havada durmasını sağlayan parçaydı.
Aynen söylediğin parça, izini de farketmişsindir sanırım. Zinciri temizlerken bir şey yoktu. Motoru askıdan indirdim, demiri de kenara koymuştum, nasıl kırıldığını farketmedim bile. İlk fırsatta kaynakçıya daha sağlam bir şekilde kaynattırayım.
dostum vites geçişleri biraz kemilkli,ama birazcık kemikli..seni zorlayacak bir durum olmuyor..boşa almada inat ettiği zamanlarda az biraz sorun olabiliyor fakat 2'den boşa geçmesi gayet rahat oluyor,hele birazda gaz verip deviri yükselterek atarsan tık diye geçiyor...hiç zorlanacak durum olmuyor kısacası...krank kırmada ilkerin dediği gibi devir kesici olmadığı için 250gtr'lerin yaşadığı çok üst limitlerde kullanmadan kaynaklanan bir durum..bende gv250'de bunu yaşayan birini duymadım...kanuni prestijine gelince,tabiki zaten prestiji olmayan bir kurumdan prestij bekleyemeyiz..fakat ben motorumu aldığımda kanuni garantisinde olmadığı için ne bugüne kadar,nede bugünden sonra servis açısından kanuni ile alakam olmaz..sadece gereken parçaları oradan alır,dışarda bildiğim tanıdığım ustalara yaptırırım motorumu..umarım kafandaki soru işaretlerine cevaplar bulabileceğin kadar yardımcı olabiliyoruzdur
ama 250 cc için iyi yakıyomuş kereta. ortalama 4lt/100km:cyclopsan
Keeway 250 Cruiser 2.4 lt/100km demiş. bu, büyük yalan öyleyse.
3lt yi geçmese bile iyi o zaman...:queen: